Objave

InfoSlovenija
5248
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5409.jpg

GOSTILNA GRIČ, ŠENTJOŠT NAD HORJULOM

Šentjošt nad Horjulom 24b, 1354 Horjul, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Gostilna Brunarica Grič je družinsko podjetje, ki se nahaja v vasi Šentjošt nad Horjulom. S svojim delovanjem smo pričeli leta 1993.

Kam praznovati, ideje za praznovanje:

Gostilna Brunarica Grič v Šentjošt nad Horjulom, vključuje organizacijo zaključenih družb, razne obletnice, praznovanje abrahama, praznovanje rojstnega dne, praznovanje poroke, praznovanje birme, praznovanje obhajila, slavnostna kosila in večerje, nedeljska kosila, slowfood in jedi po naročilu ob sobotah in nedeljah.

Na voljo imamo poseben prostor kjer lahko postrežemo 20 gostov in pa prostor za večje skupine do 50 oseb, za rezervacije in ponudbo jedi je najbolje, da nas pokličete po telefonu ali pa nas kar obiščete. Poleg dobre hrane vas postreže tudi prijetno domače osebje.


V Gostilni Brunarica Grič v Šentjošt nad Horjulom v večini stremimo k temu, da se pripravlja več tradicionalne slovenske jedi z modernim pridihom. Pri temu se trudimo da v pripravo jedi vključujemo čim več kakovostnih, lokalno pridelanih živil, meso lokalnih kmetov, domači suhomesni izdelki, okoliško pridelan sir, jajca, mleko in maslo, ter sveže domače sadje in zelenjavo, ki predstavljajo le delček tega kar okoliš ponuja.

Poleg gostinske ponudbe, v zimskih mesecih obiskovalce privabi malo družinsko smučišče, v poletnih mesecih pa sprehajalna krožna pot in akcija, 10 vzponov na Šentjošt, ki jo Brunarica Grič organizira že več let. 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Šentjošt nad Horjulom 24b, 1354 Horjul, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostišče grič Luka Košir s.p.
Davčna št.:
70314667
Naslov:
Šentjošt nad Horjulom 24D, 1354 Horjul
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0205 3009 0390 413 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Luka Košir