Objave

InfoSlovenija
5634
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew12280.jpg

GOSTIŠČE HARTL, VELENJE

Partizanska cesta 52, 3320, Velenje, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Gostišče HARTL iz Velenja se ponaša z več kot štiridesetletno tradicijo. V težnji, da naj bo gost čim bolj zadovoljen, se ponašamo s kuhinjo, ki vsebuje prijetno domačo hrano, seveda pa smo kos tudi sodobnim izzivom kulinarike.

V večji dvorani lahko sprejmemo do sto dvajset gostov, poleg tega pa razpolagamo še z manjšo sobico, prostorom ob točilnem pultu in pokrito teraso. V naših prostorih lahko organizirate srečanja z malico, kosilom ali večerjo za večje skupine, izvajate lahko predavanja, predstavitve in degustacije. Ponujamo tudi ugodne cene menijev za zaključene družbe.

Vsak gost ali skupina lahko najde primeren prostor zase. Gostišče razpolaga tudi z nočitvenimi kapacitetami.

Pred in ob gostišču je urejen parkirni prostor za večje število vozil, prav tako lahko neposredno pri gostišču parkirajo tudi avtobusi.

Nekaj kulinaričnih izpostavitev puranji zrezek, telečji zrezek, postrv po tržaško, postrv z ajdovo kašo, ocvrti lignji, lignji po tržaško, polnjeni lignji, jedi iz žara (kotlet, čevapčiči…), ocvrt sir, zelenjavni kaneloni, sladice (palačinke, sladoled z vročim prelivom, sadna kupa, ledena kava…), solate (zelena, mešana…).

Pravi naslov smo tudi, če iščete catering rešitev, ob kateri se boste lahko brezskrbno posvetili svojim gostom in ostalim vidikom vašega posebnega dogodka.
Vi se posvetite organizaciji dogodka in druženju z gosti, mi bomo poskrbeli za vse ostalo – od postavitve in aranžiranja miz, priprave in dostave vaših izbranih dobrot in pijače.

Zadovoljen gost je naše največje zadoščenje, veselimo se vašega obiska. Lepo Vabljeni!

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Partizanska cesta 52, 3320, Velenje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Gostišče Hartl, Marina Ostrovršnik, s.p.
  • Davčna št.:
  • 35752335