Objave

InfoSlovenija
4815
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew21501.jpg

GOSTIŠČE IN PENZION MAKŠAR, RIBNICA

Breže 18A, Ribnica, Jugovzhodna Slovenija
+386(0)1 8363433

Galerija

Predstavitev storitve

Domačija Makšar - Penzion Makšar, od nekdaj nosi v sebi posebno energijo.

Dolgoletno željo nam je uspelo udejaniti v obliki penziona, podeželjskega turizma, kulinarike, ter lastne pivovarne. Vse to nam omogoča, da vsakogar, ki pride k nam lepo sprejmemo in pogostimo na iskren način.

Prijetno okolje v katerem se nahaja naš penzion je kot naročeno za daljši postanek. Domačno opremljene sobe vam nudijo prijetno zavetje od dolgih izletov po pokrajini suhe robe in lončarstva.

Nagrada za naš trud je zadovoljen gost, ki se bo z veseljem vračal k nam!

Gostišče

V naši restavraciji lahko pogostimo do 120 gostov hkrati.

V ločenem delu restavracije lahko v prijetnem ambientu priredite praznovanje, sestanek, seminar ali kakšno drugo obliko druženja pri kateri potrebujete zasebnost in prijazno postrežbo.

Jedi pripravljamo po tradicionalnem izročilu, modernih prehranskih dognanjih, ter iz različnih kulturnih okolij, vse v želji, da zadovoljimo še tako izbirčne jedce.

Poleg vseh jedi pripravljamo tudi lastne sladice, vnaprej pa se lahko dogovorimo tudi za vaše posebne želje.

Penzion

V našem penzionu imamo dovolj različnih možnosti z počitek. Ena od teh so tudi klimatizirane sobe v mirnem okolju, opremljene po visokih standardih. Vse imajo lep razgled na okoliško naravo in notranjo opremo, ki zagotavlja prijetno bivanje in dobro počutje.

Razpolagamo s šestimi sobami v katerih je skupno štirinajst ležišč. Od tega sta dve večji sobi in štiri dvoposteljne sobe. Vsaka soba ima svojo kopalnico s tušem. V vsaki sobi je TV sprejemnik ter sprejemnik satelitskih programov. Nudimo vam tudi brezžični dostop do spleta.

Za več informacij pokličite našo recepcijo: +386 1 837 31 60 (Anja)

Pivovarna

V naši pivovarni skrbno nadziramo postopek nastajanja piva, da bi našim gostom zagotovili visoko kakovost in dobro aromo te priljubljene osvežilne pijače. Proizvajamo temno in svetlo pivo Makšar, ki ga pri nas lahko naročite v sodih tudi za lastno uporabo ter točenje ob različnih priložnostih.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Breže 18A, Ribnica, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Plastles d.o.o., proizvodno in trgovsko podjetje Breže 18, Ribnica
Davčna št.:
16371461
Faks:
+386(0)1 8363433