Objave

InfoSlovenija
5447
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/752/logonew2882.jpg

GOSTIŠČE IN PRENOČIŠČA PRI MARJOTU, KOJSKO

Gonjače 28c, 5211 Kojsko, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

V gostišču Pri Marjotu ponujamo vse tisto, kar je potrebno, da bo vaše doživetje v Goriških Brdih popolno. Odlična hrana, lastna vina, kvalitetna prenočišča ter odlično izhodišče za vse vaše izlete po Brdih.

Vse naše sobe so opremljene z visokokakovostnim rustikalnim pohištvom in dodatki. V vseh sobah je kopalnica s tuš kabino. Apartmaji so opremljeni z kuhinjskim in jedilno dnevnim kotičkom, spalnico in kopalnico. V vseh apartmajih je TV z digitalnimi kanali. Nekateri apartmaji imajo tudi balkon. Za vse goste je zagotovljeno parkirišče. Vsi naši apartmaji nosijo ime po tipičnih Briških lesenih sodih.

Gostinstvo je pri nas že tradicija. Z odličnimi briškimi jedmi ter domačimi vini iz lastne proizvodnje postrežemo že vse od 1970. Danes se lahko pohvalimo z restavracijo z 150 sedišč ter zelo bogatim jedilnim listom. Sprejmemo in postrežemo tako skupinam ob njihovih najbolj svečanih in imenitnih trenutkih kot tudi večjim popotniškim skupinam. Razveselimo pa se tudi vsakogar, ki ga pot po naključju pripelje v naše gostišče.

Če popotujete po naših briških  gričih, vam postanka pri nas ne bo žal. Če pa ste v Brdih več dni, pa lahko pri nas tudi prespite. Ob poletnih dneh, predvsem pa poletnih večerih, se lahko poleg dobri hrani in vinu predajate tudi odličnem razgledu iz naše terase. V senci trt se bo pravilno ohlajeno odlično vino še kako prilegalo.
 
Ob gostišču je parkirišče, ki je dovolj veliko za večje število avtomobilov, enostavno pa lahko parkirajo oziroma obrnejo tudi večji avtobusi.

V bližnji okolici gostišča si lahko ogledate tudi razgledni stolp Gonjače

Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Okrepčevalnica Pri Marjotu Izidor Bizjak s.p.
Davčna št.:
64525694
Naslov:
Gonjače 28c, 5211 Kojsko
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0447 1011 2137 089 (odprt 22.6.2002, NOVA KBM d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 6100 0000 7414 542 (odprt 5.5.2014, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Izidor Bizjak
Kontaktna oseba:
Izidor Bizjak