Objave

InfoSlovenija
8976
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew44117.jpg

GOSTILNA JEŽ RADEČE

Jagnjenica 12, 1433 Radeče, Savinjska
GOSTILNA JEŽ RADEČE https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew44117.jpg +386(0)3 5685240 1.17 05 1

Galerija

Predstavitev storitve

Gostišče se nahaja v naselju Jagnjenica nedaleč stran od Svibnega ob cestni povezavi Šmartno pri Litiji - Radeče pred odcepom na Svibno. Mimo vodijo tudi kolesarske in konjeniške poti v neposredni bližini pa so izhodišča planinskih poti za pohodniške navdušence. Tako je gostišče z dolgoletno tradicijo, ki nudi okusne in raznolike jedi  več kot primerno za postanek popotnika, da se na svoji poti okrepča ali pa si pri jedi še enkrat obudi lepa doživetja naše dežele preden jo zapusti. Gostišče sprejme tudi skupine, vendar je zaželjena predhodna najava. V gostilni Jež imamo vsako soboto in nedeljo odprtno plesišče in živo glasbo. V ponudbi imamo slovenske tradicionalne jedi, divjačine in jedi na žaru, prav takopa imamo tudi ponudbo vegeterejanskih jedi in morske sadeže za sladice pa vam lahko ponudimo slatke doborote za sladico.

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

 • Ocena

  ,

  1.2 1.2 0 5 3
  Storitev
  Cena
  Osebje
  Na velikokratno priporočilo, kako je v Gostišču Jež super oh in sploh, smo se odločili da se tudi sami odpravimo na razvajanje k njim. Glede na cene v jedilniku smo bili še posebej v pričakovanju, saj so bile le te primerljive s ceno kosila v prestolnici v nekem povprečnem lokalu. Gostišče jež najdeš, če se kje zgubljaš ali pač veš da je bila tam gostilna že 30 let nazaj . Vstop v samo gostilno je prijeten, in prenova je na sam izgled močno vplivala v pozitivnem smislu. Oddamo naročilo, in čakamo. Dobimo na mizo, hrano je prinesel chef sam in nam zaželel dober tek. Poskusimo hrano, ki je bila nadvse okusna in na krožnikih lepo postavljena. Do sedaj vse dobro, nadaljevanje pa je žal razvrednotilo vsak €, ki smo ga plačali. Med čakanjem na hrano in med samim obrokom smo se morali otepati muh, katerih je bilo v gostilni cel kup že ob vstopu v lokal. Ko smo pojedli nas niso vprašali ne če je bilo dobro, ne če bi želeli morda še kavo ali sladico( kar smo seveda želeli, pa ne naročilo, ker nas niso vprašali), na račun smo čakali vsaj 20 min ( natakarica je veselo klepetala z naključnim znancem), ko smo do računa končno le prišli in ga poravnali ni rekla niti preprost hvala. Glede na cene ki jih zaračunavajo smo prepričani, da zagotovo ostane še kaj od RVC ja ,da lahko nabavijo preganjevalce mrčesa v gostilni. Škoda da so nam s tako osnovnimi kiksi pokvarili izkušnjo pri njih.
  Rate this review:

Hitri kontakt

Jagnjenica 12, 1433 Radeče, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

 • Poslovna oblika:
 • Gostinske storitve Rok Martinčič s.p.
 • Naslov:
 • 12 Jagnjenica 1433, Radeče
 • Davčna št.:
 • 31457533
 • Kontaktna oseba:
 • Rok Martinčič