Brezplačne informacije 080 34 22

GOSTIŠČE PRI ZALOGARJU, SELCA

Dolenja vas 1a, 4227 , Selca, Gorenjska +386(0)4 5005000
GOSTIŠČE PRI ZALOGARJU, SELCA https://www.info-slovenija.si/media/com_mtree/pictures/listings/m/logonew53489.jpg +386(0)4 5005000 0 05 1
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Košmelj Janez s.p. - Gostišče pri Zalogarju
  • Davčna št.:
  • 41535758
  • Faks:
  • +386(0)4 5005008
  • E-mail:

Dobrih četrt stoletja je že od kar smo odprli vrata naše gostilne. Čeprav so bili začetki skromni, smo imeli en sam cilj - imeti gostilno kjer bomo nudili dobro hrano in pijačo in v katero se bodo gostje radi vračali.

Dobro sodelovanje dveh generacij naše družine in pridnih ter zanesljivih sodelavcev je prav gotovo ključ do uspeha. Biti želimo prijazna gostilna tako domačih kot tujim gostom, zato skušamo tradiciji dodajati pravo mero novitet.

Veliko gostov smo si v vseh let letih že pridobili, med njimi si želimo, da ste tudi Vi.

Obiščite nas, poskrbeli bomo da ste boste pri nas dobro počutili.

Gostišče se nahaja v osrčju Selške doline. Z veseljem pozdravimo vse, ki se potepate po okoliškem hribovju (Ratitovec, Lubnik, Porezen, Blegoš, ...) ali smučajo na bližnjih smučiščih (Stari vrh, Soriška planina, Cerkno).


PONUDBA


Lakoto vam potešimo že z enostavnimi enolončnicami, počaščeni pa bomo , če boste pri nas praznovali svoj osebni (obletnica za rojstni dan, abraham, sv.krst, sv.birma, ...) ali poslovni dogodek.

V sobah gostišča lahko tudi prespite ali si celo omislite dopust v apartmaju za daljše obdobje.

Smo člani društva Sommelier Slovenije, zato vinu namenjamo posebno pozornost.

Sodelujemo tudi v projektu Okusi loškega podeželja.

Smo prijazna gostilna, v katero se boste radi vračali.


Kulinarika

Izbor jedi lahko razdelimo na sezonske, oziroma dnevne, na tiste, ki so se »prijele« in tiste, ki so železni repertoar slovenskih gostiln.

Omenimo nekaj naših:

Predjedi:

• domača telečja pašteta
• telečja terina
• pečen mladi sir v slanini
• telečja jetrca v omaki z vinom in konjakom
• jurčki na žaru s polento


Glavne jedi:

• hišni krožnik
• telečji medaljoni s porom in poprom
• žrebičkov ramstek
• goveje rezine s pečenimi jurčki in mariniranim rižem
• jagenjčkova pečenka
• postrvji zvitek
• brezmesni krožnik
• gobov zavitek
• sirovi štruklji z domačim kompotom

Pripravljamo tudi enolončnice, največkrat telečjo obaro z žganci in žrebičkov golaž.


Sladice:

• čokoladna torta
• sladoledna rulada
• voreščkova zmrzlina
• jogurtova strjenka
• jabolčni zavitek


Vino

Smo člani društva Sommelier Slovenije, zato vinu namenjamo posebno pozornost. Veseli smo gostov, ki so pri izbiri zahtevni. Naš vinski list obsega pestro paleto različnih polnitev uveljavljenih slovenskih vinarjev, dodali pa smo tudi nekaj tujih vin za tiste, ki želijo pogledati čez domači plot.

Radi pijete dobro pa ne predrago? Sezonsko Vam nudimo izbor nekaterih vrhunskih vin po zares ugodni ceni.


Kapacitete

Restavracija:

• 30 sedežev v restavraciji
• 15 sedežev v mali sobi
• 15 sedežev v piceriji


Klub-manjša dvorana:

• do 50 sedežev


Brunarica:

• znotraj do 30 sedežev
• zunaj do 50 sedežev


V lepih poletnih dneh (posebno ob koncu tedna) strežemo na letnem vrtu ob brunarici, kjer je tudi otroško igrišče. V zimskem času Vam v prijetnem vzdušju ob prasketanju ognja postrežemo z izbranimi jedmi in vini. Ker je brunarica odmaknjena od gostišča, je tudi postrežba povezana z več truda, zato ji želimo vdahniti več vsebine , za posebne priložnosti.

V primeru izredno slabega vremena se pogostitev prestavi v gostišče.


PRENOČIŠČA


Na voljo so vam:

• 2x enoposteljna soba
• 4x dvoposteljna soba
• 1x troposteljna soba
• apartma do 7 oseb


DELOVNI ČAS


Ponedeljek: 11:00-22:00
Torek: zaprto
Sreda: zaprto
Četrtek: 11:00-22:00
Petek: 11:00-22:00
Sobota: 11:00-24:00
Nedelja: 11:00-21:00


REZERVACIJA

http://www.zalogar.si/sl/rezervacije.html

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

  • hrana in postrežba

    ,

    Samo enkrat sva se s hčerko povsem slučajno ustavili v gostišču pri Zalogarju. Presenečeni sva bili zaradi izjemno ukusno urejenosti prostorov še bolj pa naju je presenetila izjemno dobra hrana ter prijazna postrežba. Kolektivu želiva veliko uspeha pri poslovanju in seveda, da i ostali takšni kot so sedaj. Sonja in Vanja Knez
    Rate this review:
© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si