Objave

InfoSlovenija
4367
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51751.jpg

JERNEJEV HRAM, NOVO MESTO

Ljubljanska cesta 22, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Smo gostilna in picerija Jernejev hram v Novem Mestu. V dveh nivojih imamo poleg osrednjega dela gostilne še ločene prostore za zaključene družbe.

Stalna ponudba: malice, kosila, tradicionalne slovenske jedi , družinska nedeljska kosila, pice iz krušne peči, solatni krožniki, mehiška in morska hrana, postrvi, jedi z žara, jedi po naročilu,…

Veselimo se Vašega obiska!

Nudimo vam okusne pizze iz krušne peči, širok izbor mehiških jedi ter morske dobrote. Za ljubitelje mesa smo pripravili čevapčiče po hišnem receptu in ostale jedi z žara ali pa se odločite za zrezek pripravljen na vam najljubši način. Izbirate lahko tudi iz naše ponudbe raznovrstnih solatnih krožnikov. Za sladokusce pripravljamo domače sladice (tortice, tiramisu,...) iz naravnih sestavin. Za najmlajše smo pripravili otroške menije, ki vključujejo še sladko presenečenje.

Vsak dan od ponedeljka do sobote imamo v ponudbi do 10 vrst malic, za vas pa pripravljamo tudi dnevna kosila. Ob nedeljah vam nudimo 3 vrste nedeljskih kosil. Več o naših pripravljenih menijih lahko preberete v zavihku “Tedenska ponudba”.

Nudimo vam pogostitve za zaključene družbe (rojstni dnevi, obletnice, obhajila, birme, poroke, sedmine, poslovna srečanja,…), da bo praznovanje prijetno za vse, vam na vašo željo v prostoru pripravimo tudi kotiček za najmlajše. Pri meniju se prilagodimo vašim željam.

Pogostitev pa vam lahko pripravimo tudi na terenu oz. v vaših prostorih (catering).

Obiščete nas lahko tudi v Šentjerneju.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Ljubljanska cesta 22, Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Jernejev hram gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
50254979

Socialno Omrežje