Objave

InfoSlovenija
4905
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51752.jpg

JERNEJEV HRAM, ŠENTJERNEJ

Vavpotičeva ulica 18a, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Smo gostilna in picerija Jernejev hram v centru Šentjerneja. V dveh nivojih imamo poleg osrednjega dela gostilne še ločene prostore za zaključene družbe do 150 oseb. V neposredni bližini je tudi parkirišče za avtobuse.

Stalna ponudba: malice, kosila, tradicionalne slovenske jedi , družinska nedeljska kosila, pice iz krušne peči, solatni krožniki, mehiška in morska hrana, postrvi, jedi z žara, jedi po naročilu,…

Nudimo lahko pogostitev za približno 150 do 200 oseb hkrati. Pri sestavi menija se prilagodimo željam gostov.

Veselimo se Vašega obiska!

Nudimo vam okusne pizze iz krušne peči, širok izbor mehiških jedi ter morske dobrote. Za ljubitelje mesa smo pripravili čevapčiče po hišnem receptu in ostale jedi z žara ali pa se odločite za zrezek pripravljen na vam najljubši način. Izbirate lahko tudi iz naše ponudbe raznovrstnih solatnih krožnikov. Za sladokusce pripravljamo domače sladice (tortice, tiramisu,...) iz naravnih sestavin. Za najmlajše smo pripravili otroške menije, ki vključujejo še sladko presenečenje.

Vsak dan od ponedeljka do sobote imamo v ponudbi do 10 vrst malic, za vas pa pripravljamo tudi dnevna kosila. Ob nedeljah vam nudimo 3 vrste nedeljskih kosil. Več o naših pripravljenih menijih lahko preberete v zavihku “Tedenska ponudba”.

Nudimo vam pogostitve za zaključene družbe (rojstni dnevi, obletnice, obhajila, birme, poroke, sedmine, poslovna srečanja,…), da bo praznovanje prijetno za vse, vam na vašo željo v prostoru pripravimo tudi kotiček za najmlajše. Pri meniju se prilagodimo vašim željam.

Pogostitev pa vam lahko pripravimo tudi na terenu oz. v vaših prostorih (catering).

Obiščete nas lahko tudi v Novem mestu.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Vavpotičeva ulica 18a, 8000 Novo mesto, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Jernejev hram gostinstvo d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 50254979
  • Naslov:
  • Vavpotičeva ulica 18a, 8000 Novo mesto