Objave

InfoSlovenija
9563
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew54935.jpg

MEHIŠKA RESTAVRACIJA, MEHIŠKE JEDI, KRČMA MEXICO, LESCE

Begunjska 6b, 4248 Lesce
MEHIŠKA RESTAVRACIJA, MEHIŠKE JEDI, KRČMA MEXICO, LESCE https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew54935.jpg +386(0)8 3870644 0 05 1

Galerija

Predstavitev storitve

Mexico Lesce

Krčma Mexico se nahaja v središču mesta Lesce. V mirnem in prijaznem okolju vas bomo popeljali v svet mehiške hrane in pijač.
 
Mehika je dežela najrazličnejših kultur, dežela s številnimi obrazi, dežela nasprotij. Neskončne peščene plaže, vedno zelen deževni gozd, edinstvene igre narave. Ob treh morjih, Pacifiku, Atlantiku in ob Karibih, nudi ta dežela ne le čudovite plaže, ampak tudi edinstveno raznolikost narave.
 
Mnoga živila, ki so danes samoumeven del naše prehrane v Evropi niso bila znana vse dokler leta 1492 Krištof Kolumb ni priplul v Ameriko. Nismo poznali koruze, paradižnika in paprike, fižola in buč. Bučke in čajote so bile neznanka, prav tako avokado in guave, pa tudi čokolada in vanilija. Vsa ta živila izvirajo iz Mehike.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

  • Arogantno osebje in neokusno pripravljene jedi

    ,

    Osebje je ze na vhodu neprijazno in blazno arogantno. Gostilna je stalno polna (zaradi rezervacij), verjetno zato ker na Gorenjskem ni veliko drugih restavracij, ki bi se oglasevale kot "mehiske". Naj vas ime ne preslepi - ambient je sicer okusno opremljen, hrana pa vse prej kot mehiska. Sprasujem se, ali varcujejo s sestavinami ali jim enostavno ni mar, kaj polozijo na kroznik. Tortilja npr. Je vsebovala trohico sira in samo zelje. Na tako neoukusno hrano boste tezko se kje naleteli.
    Rate this review:
company map
Begunjska 6b, 4248 Lesce

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pri-mat gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
92290574