Objave

InfoSlovenija
3125
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew30007.jpg

OKREPČEVALNICA MALINA, ŠKOFJA LOKA

Breznica pod Lubnikom 25, 4220, Škofja loka, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Okrepčevalnica Malina se nahaja v zavetju enega najbolj obiskanih tisočakov v Škofjeloškem pogorju – Lubniku. Tisti z malo več kondicije do njih lahko prikolesarijo po šest kilometrski cesti, ki se od Škofje Loke počasi vzpenja proti Breznici pod Lubnikom ali jih obiščejo pohodniki po označeni planinski poti preko Lubnika.

Pri njih so možna kosila oz. večerje s predhodno najavo za večje ali manjše skupine, ki rade prosti čas preživljajo v naravi, prav tako pa tudi za poslovna srečanja v sproščenem vzdušju.

Glede kulinarike je dobro poskrbljeno, ponujajo vam vse od jedi z žara do raznovrstnih enolončnic, postrvi..., oziroma vse, kar si vaš želodček poželi.

Za skupine organizirajo voden ogled Lubniške jame – Kevderca, ki se nahaja v neposredni bližini Lubnika. Ogled jame traja približno 2 uri in pol. Obvezna je primerna obutev in pohodna oblačila, ki se lahko umažejo, za varovanje in opremo pa poskrbi Jamarsko društvo Škofja Loka. Po ogledu jame sledi še prava jamarska malica.

Odpiralni čas:
pon: 12:00 - 20:00
sre-čet: 12:00 - 20:00
pet: 12:00 - 24:00
sob: 8:00 - 12:00
ned: 8:00 - 20:00

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Breznica pod Lubnikom 25, 4220, Škofja loka, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Malina, Nataša Juričan, s.p.
  • Davčna št.:
  • 40225496

Socialno Omrežje