Objave

InfoSlovenija
2791
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13324.jpg

OKREPČEVALNICA PRI ANČKI, JUROVSKI DOL

Zgornje partinje 28a, Jurovski dol, Podravska

Galerija

Predstavitev storitve

V občini Sv. Jurij v Slovenskih goricah se nahaja kraj Zgornje Partinje, kjer najdete prijeten gostinski lokal z družinsko tradicijo - Okrepčevalnica pri Ančki, kjer vas čaka veselje, sprostitev in poznavanje želja gostov.

Lokal je odprt vse dni v letu, zato si lahko privoščite vsakodnevno okrepčanje s pijačo (napitki, brezalkoholne in alkoholne pijače), če pa želite na hitro kaj pojesti, pa so vam na voljo pizze ali domači narezki, malice pa ob predhodnem naročilu na omenjene telefonske številke.

Okrepčevalnica je locirana na šank sobo, kjer se lahko ob igranju pikada ali ročnega nogometa sprostite ter pokramljate, pokrito teraso, ter sobo za zaključene družbe, ki sprejme do 100 oseb. Rezervirate si lahko praznovanje rojstnega dne, razne obletnice, krsti, obhajila, birme, poskrbimo pa lahko tudi za vaš srečen in nepozaben dogodek – poroko. Ne glede kaj praznujete, za vsakega posebej se želimo potruditi in ga zadovoljnega še sprejeti.

Na voljo imamo raznoliko ponudbo hrane, tako za zahtevne in manj zahtevne goste. Lahko si naročite porcijsko servirano jed ali pa na plošče. Vse pa seveda po vaših željah, saj je za nas na prvem mestu zadovoljen gost. Naša prednost je, da vam za vaš dan omogočimo točenje vašega vina, postrežbo vaših sladic in peciva. Seveda pa na vašo željo z veseljem za vse to tudi poskrbimo. Ob lepo dekoriranih mizah, dobri domači štajerski kapljici, sveže pripravljeni domači hrani in sadnem bifeju, verjemite ne bo vam žal.

Ker pa vemo, da so naši otroci največji zaklad, smo tudi za njih poskrbeli. Svojo otroško razigranost lahko izkoristijo na naših novih igralih (gugalnice, tobogan, stolp, peskovnik) in na velikem trampolinu. Ker pa lokal stoji sredi zelene idile, je tudi za njihovo varnost poskrbljeno, tako se lahko starši brezskrbno družijo v lokalu, otroci pa brezskrbno uživajo na igralih.

Nudimo tudi animacije po dogovoru.

Delovni čas: pon - ned in prazniki: 8:00 - 22:00

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Zgornje partinje 28a, Jurovski dol, Podravska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Okrepčevalnica pri Ančki Lorenčič Nataša s.p.
  • Davčna št.:
  • 46673164