Brezplačne informacije 080 34 22

OKREPČEVALNICA PRI ANČKI, JUROVSKI DOL

Zgornje partinje 28a , Jurovski dol, Podravska +386(0)2 7205102
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Okrepčevalnica pri Ančki Lorenčič Nataša s.p.
  • Davčna št.:
  • 46673164
  • E-mail:

V občini Sv. Jurij v Slovenskih goricah se nahaja kraj Zgornje Partinje, kjer najdete prijeten gostinski lokal z družinsko tradicijo - Okrepčevalnica pri Ančki, kjer vas čaka veselje, sprostitev in poznavanje želja gostov.

Lokal je odprt vse dni v letu, zato si lahko privoščite vsakodnevno okrepčanje s pijačo (napitki, brezalkoholne in alkoholne pijače), če pa želite na hitro kaj pojesti, pa so vam na voljo pizze ali domači narezki, malice pa ob predhodnem naročilu na omenjene telefonske številke.

Okrepčevalnica je locirana na šank sobo, kjer se lahko ob igranju pikada ali ročnega nogometa sprostite ter pokramljate, pokrito teraso, ter sobo za zaključene družbe, ki sprejme do 100 oseb. Rezervirate si lahko praznovanje rojstnega dne, razne obletnice, krsti, obhajila, birme, poskrbimo pa lahko tudi za vaš srečen in nepozaben dogodek – poroko. Ne glede kaj praznujete, za vsakega posebej se želimo potruditi in ga zadovoljnega še sprejeti.

Na voljo imamo raznoliko ponudbo hrane, tako za zahtevne in manj zahtevne goste. Lahko si naročite porcijsko servirano jed ali pa na plošče. Vse pa seveda po vaših željah, saj je za nas na prvem mestu zadovoljen gost. Naša prednost je, da vam za vaš dan omogočimo točenje vašega vina, postrežbo vaših sladic in peciva. Seveda pa na vašo željo z veseljem za vse to tudi poskrbimo. Ob lepo dekoriranih mizah, dobri domači štajerski kapljici, sveže pripravljeni domači hrani in sadnem bifeju, verjemite ne bo vam žal.

Ker pa vemo, da so naši otroci največji zaklad, smo tudi za njih poskrbeli. Svojo otroško razigranost lahko izkoristijo na naših novih igralih (gugalnice, tobogan, stolp, peskovnik) in na velikem trampolinu. Ker pa lokal stoji sredi zelene idile, je tudi za njihovo varnost poskrbljeno, tako se lahko starši brezskrbno družijo v lokalu, otroci pa brezskrbno uživajo na igralih.

Nudimo tudi animacije po dogovoru.

Delovni čas: pon - ned in prazniki: 8:00 - 22:00

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si