Objave

InfoSlovenija
5139
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew23435.jpg

GRAJSKA KAVARNA, KOČEVJE

Trg zbora odposlancev 20, Kočevje, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

Pri nas boste lahko s kočevsko bombico in šamrolami podoživeli dobre stare čase kočevske pekarne. Lahko se boste usedli v naše udobne naslonjače in si privoščili pehtranovo potico. Se posladkali z muffinom. Poskusili Ajdovo grajsko torto. Popili maslenušek in se odpeljali v edinstven svet Harrya Potterja.

Tudi ljubitelji kav ne boste razočarani, saj Vam nudimo različne vrste kav, posebnost naše ponudbe sta Turška in Grajska kava ( vsebuje med, cimet, kavo, mleko in kakav in je kot nalašč za sladokusce!)

V mrzlih zimskih dneh se boste lahko ogreli z grogom, punčem, kuhanim vinom ali grajskim kakavom z dodatkom ruma. Vse to in še več lahko poizkusite v naši Grajski kavarni, kjer Vas bosta postregla prijazna natakarja in Vam zagotovila občutek ugodja in domačnosti.

"Pristno središče z bogato gostinsko ponudbo, v katerem se kot zlate niti na izvezenem pogrinjku prepletajo različne zvrsti umetnosti, kulinarika, kulturna dediščina, natečaji, pogostitve, ... " vse to je Grajska kavarna v Nama centru Kočevje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Trg zbora odposlancev 20, Kočevje, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostinske in turistične storitve Toni Gorše s.p.
Davčna št.:
35134046