Brezplačne informacije 080 34 22

GRAJSKA KAVARNA, KOČEVJE

Trg zbora odposlancev 20, Kočevje , Jugovzhodna Slovenija
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Gostinske in turistične storitve Toni Gorše s.p.
  • Davčna št.:
  • 35134046
  • E-mail:
Pri nas boste lahko s kočevsko bombico in šamrolami podoživeli dobre stare čase kočevske pekarne. Lahko se boste usedli v naše udobne naslonjače in si privoščili pehtranovo potico. Se posladkali z muffinom. Poskusili Ajdovo grajsko torto. Popili maslenušek in se odpeljali v edinstven svet Harrya Potterja.

Tudi ljubitelji kav ne boste razočarani, saj Vam nudimo različne vrste kav, posebnost naše ponudbe sta Turška in Grajska kava ( vsebuje med, cimet, kavo, mleko in kakav in je kot nalašč za sladokusce!)

V mrzlih zimskih dneh se boste lahko ogreli z grogom, punčem, kuhanim vinom ali grajskim kakavom z dodatkom ruma. Vse to in še več lahko poizkusite v naši Grajski kavarni, kjer Vas bosta postregla prijazna natakarja in Vam zagotovila občutek ugodja in domačnosti.

"Pristno središče z bogato gostinsko ponudbo, v katerem se kot zlate niti na izvezenem pogrinjku prepletajo različne zvrsti umetnosti, kulinarika, kulturna dediščina, natečaji, pogostitve, ... " vse to je Grajska kavarna v Nama centru Kočevje.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si