Objave

InfoSlovenija
4351
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38471.jpg

PEKARNA, KAVARNA IN PIZZERIJA PR PEK, MOZIRJE

Na trgu 1, Mozirje, Savinjska
+386 (0)3 8384014

Galerija

Predstavitev storitve

Na baročno opremljenem podstrešju pizzerije Prpek lahko v mirnem kavarniškem vzdušju popijete kavo, čaj ali kaj drugega po vaših željah ter ob tem preberete dnevni časopis ali poklepetate s prijatelji.

Ob kavi se bo mogoče prilegla tudi kakšna sladica iz domače kuhinje ali pekovsko pecivo iz naše domače pekarne Rednak. Če praznujete, lahko v pizzeriji Pr'pek za vas pripravimo v tem delu hiše tudi zabavo, kjer vam postrežemo s hladnimi jedmi. V kavarni pizzerije Prpek je prostora za 60 obiskovalcev.

V spodnjem delu Kavarne in pizzerije Pr'pek je pizzerija, kjer vam nudimo izvrstne pizze z bogato izbiro oblog. Dnevno pripravljamo pet vrst malic, med katerimi je ena vedno vegetarijanska.

Ob vikendih Vam Kavarna in picerija Pr'pek pripravi dve vrsti kosil. V naši ponudbi je široka paleta testenin – njoki ter domači rezanci z različnimi omakami in žlinkrofi s sladkimi ali z mesnimi nadevi.   Na našem jedilniku so tudi lignji ter mnoge druge mesne ali brezmesne jedi. Vsakodnevno je odprt tudi solatni bife, za najmlajše obiskovalce pa je na voljo Palček David.

Po vaših željah vam lahko pripravimo praznovanje jubilejev, porok, obhajil, krstov ali kakšnih drugih prijetnih dogodkov. V tem delu kavarne in pizzerije Pr'pek je prostora za 90 ljudi.

Celoten ambient Kavarne in pizzerije Prpek dopolnjuje pokrita terasa, kjer se lahko osvežite s kakšno pijačo ali okrepčate z dobrotami iz naše kuhinje, za otroke pa je ob terasi mini otroško igrišče.    Vabljeni v naš lokal, kjer se vsakodnevno trudimo, da zadovoljimo želje gostov, da se k nam radi vračajo!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Pekarna, kavarna in pizzerija, Miroslav Rednak s.p.
Davčna št.:
86862294
Kontaktna oseba:
Miroslav Rednak
Faks:
+386 (0)3 8384014
Delovni čas:
ponedeljek - nedelja 9h - 22h prazniki ZAPRTO

Socialno Omrežje