Objave

InfoSlovenija
7599
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6203.jpg

PIZZERIA POPAJ, LENDAVA

Kolodvorska ulica 3c, 9220 Lendava, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

PIZZERIA POPAJ

Pizzeria Popaj se nahaja v blizini novega nakupovalnega centra v Lendavi v prostorih objekta CENTER PARK LENDAVA. V zelo prijetnem ambijentu vam ponujamo izvrstne pizze iz krusne peci ki si jih lahko izberete iz nasega jedilnega lista, oziroma si sestavte pizzo po svojem okusu. Nase pizze so posebne predvsem zaradi izvrstnega testa, saj je le torezultat lastnega znanja, izkusenj in truda. Ce niste ljubitelj pizz pa si lahko svojo jed izberete iz nasega jedilnega lista, kjer vam ponujamo spagete, njoke, zrezke z raznimi omakami, izvrstne so pa tudi solate kot samostojna jed. Pizzeria je zelo primerna za druzine z otroki, saj imamo tudi otroski koticek, kjer se lahko otroci med tem ko cakajo na pizzo, igrajo. Pizzeria ima tudi letno teraso z zelenico ter otroskim peskovnikom. Od ponedeljka do petka imamo v ponudbi tudi mesne in brezmesne malice. Sprejemamo tudi rezervacije za zakljucne druzbe.

TRGOVINA MIMA

Trgovina Mima se nahaja v 1. nadstropju objekta CENTER PARK LENDAVA.To je trgovina z delavskimi oblekami ter trgovina z meterskim blagom. Tu je velika izbira blaga,ki ga prodajamo na kilograme, zato so cene le tega blaga zelo ugodne. Velika izbira je tudi zaves, katerih cena je prav tako dolocena v kilogramih. Sprejemamo tudi narocila za sivanje delavskih oblek, sivanje zaves ter popravila oblacil. Na zalogi so tudi zadrge, gumbi, sukanci, obrobni trakovi ter trakovi za zavese in ostala pozamenterija.

NOVO! Zbiralnica oblačil in tepihov za KEMIČNO ČIŠČENJE.

FITNESS

Fitness se nahaja v I. nadstropju objektaCENTER PARK LENDAVA. Na 130 m2 senahajajo kardio naprave, naprave za vadbe za različne mišične skupine, uteži ter ostali pripomočki za kvalitetno fitnessoziroma bodybuilding vadbo. Vadba v fitnessu je primerna tako za začetnike, kot tudi za tiste, ki se s to vrsto sporta ukvarjajo že dalj časa. Fitness je tudi primeren za ostale športne klube, saj lahko v njem dopolnijo svoje športne aktivnosti.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Tisaro, gostinske, trgovske in proizvodne storitve, d.o.o.
Davčna št.:
19430531
Delovni čas:
ponedeljek - četrtek: 9:00 - 21:00 petek: 9:00 - 22:00 sobota: 12.00 - 22.00 nedelja: zaprto prazniki: 12.00 - 21.00