Objave

InfoSlovenija
4764
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26031.jpg

PIZZERIJA HRAM GORJAN, KOMENDA

Gora pri komendi 13, Komenda, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Vsakdo, ki le malo bolj prisega na pizze dobro ve, da se največja skrivnost pri dobri pripravi tovrstne hrane skriva v kvaliteti testa. 36-letnemu Tomažu Hrovatu, ki se je pred desetletjem odločil, da bo domačijo na Gori pri Komendi preuredil v gostinski lokal, tovrstnih izkušenj zagotovo ne manjka. Že kot otrok se je v pekarni njegovega očeta Alfonza učil mesti testo, vendar ga je poslovna žilica kmalu odmaknila na samostojno pot. Po petih letih trdega dela je Hram Gorjan dočakal otvoritev, ko Tomaž Hrovat še ni načrtoval, da se bo njegov lokal specializiral v ponudbo izvrstnih pizz. Delček mladostne razigranosti in športni navdih v njegovi krvi je zaznamoval tudi prve smernice na njegovi poslovni poti. Ljubitelji igralnih aparatov so pri njem našli zatočišče. Hram Gorjan pa je v prvih letih slovel z izvrstno ekipo v elektronskem pikadu. Leta 1994 je na Bledu postala evropski prvak, leto kasneje pa podprvak Evrope. Odtod in še z mnogih drugih tekmovanj boste v vitrinah njegovega lokala zasledili kopico priznanj in pokalov.

Pravi razlogi za obisk lično opremljenega in prenovljenega gostišča na Gori pri Komendi pa se že dolgo časa skrivajo drugje. “Igralnih avtomatov in električne peči za peko pizz pri nas ne boste mogli več zaslediti. Pred leti je padla odločitev o prenovi lokala, kajti najboljše pizze je moč pripraviti v krušni peči”, pravi Tomaž Hrovat. Torej se je pri njem moč nasititi z najboljšimi pizzami? “Ne, tega ne trdim. Imamo druge najboljše pizze na slovenskem! Nekaj obzirnosti do drugih gostincev že moram imeti”, samokritično dodaja Tomaž, ki že dolgo časa misli tudi na tiste, ki ne veljajo za obsedence bogato obloženih okroglih specialitet.

Ponujamo:

  • Pice
  • Jedi z žara
  • Ostalo
  • Sladice

Popoln seznam in cenik najdete na spletni strani.

Urnik
Odprto:
12:00 - 23:00
Dostava:
Vsak dan od
12:00 - 22:0

Dostava na dom

Pizzerija Hram Gorjan vam nudi tudi dostavo pic in jedi na žaru na vaš dom. Pice iz krušne peči in Leskovačke specialitete z žara dostavljamo po Komendi in njeni bližnji okolici,  v primeru prednaročila večjih količin pa se lahko dogovorite tudi za dostavo v bolj oddaljene kraje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Gora pri komendi 13, Komenda, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
PIZZERIJA HRAM GORJAN TOMAŽ HROVAT S.P.
Davčna št.:
33347212