Objave

InfoSlovenija
8777
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew22429.jpg

PIZZERIJA POD PERGOLO, DEKANI KOPER

Dekani 7A, Dekani Koper, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Tam kje se živahni vrvež mesta že umiri, tam kjer pri Dekanih sprehajalna in kolesarska pot Parenzana prečka glavno cesto in se začne dvigati proti Škofijam, vas pričakuje Pizzerija ˝pod Pergolo˝.

Na prenovljeni terasi v senci pod pergolo ali v prijetno sveži notranjosti vam bomo z veseljem postregli slastne pice, ombolo v testu, jedi z žara, testenine, izbrane solatne krožnike in še kaj drugega se bi našlo.
Po 11h si lahko pri nas privoščite tudi dnevna kosila, med vikendi pa pripravljamo tudi presenečenja in posebne ponudbe.

V Pizzeriji ˝pod Pergolo˝ se bodo prav tako lepo počutili tudi vaši otroci, saj smo za njih v senci dreves posebno uredili velik vrt z igrali. Otroci se tako lahko sproščeno igrajo, med tem, ko starši uživate na terasi, od koder je neposreden pogled na vrt. Na našem vrtu pa ne uživajo samo otroci, večkrat so se na njem zbrale zaključene skupine, za katere smo pripravili piknik. Zaključene družbe so pri nas dobrodošle tudi v notranjosti picerije, kjer z veseljem gostimo praznovanja ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, družinska srečanja, obletnice.

Tako, tisti ki nas niste še obiskali, ste lepo vabljeni, da nas spoznate, tisti ki pa ste že bili pri nas, dobrodošli ponovno!

Za vaše dobro počutje bomo v Pizzeriji ˝pod Pergolo˝ skrbeli sinova Uroš in Manuel, mama Ema z možem Žaretom in ekipa najbolj simpatičnih natakarjev in izkušenih kuharjev.

Vabljeni!


Odprto

torek - nedelja: 11.00-23.00


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dekani 7A, Dekani Koper, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Gostinstvo Ema Vidali s.p.
  • Davčna št.:
  • 72444975