Objave

InfoSlovenija
4604
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew82179.jpg

ARABSKA OKREBČEVALNICA, ARABSKA HRANA, OKUSNA HRANA - ABI FALAFEL, LJUBLJANA

Trubarjeva 40, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

V osrčju Ljubljane je prijetna, v orientalskem slogu opremljena okrepčevalnica Abi Falafel. Prvi lokal s tipično arabsko hrano v Slovenji vodi družina Shaar.

Znani smo po veliki ljubezni do kuhanja, saj so naše jedi osvojile marsikatero gurmansko srce.

K nam zahajajo ljudje, ki ljubijo pestrost, nove vonje in okuse tujih dežel, in se želijo zdravo prehranjevati. Hrano vam pripravljamo sproti. Trudimo se, da ste postreženi hitro in prijazno.

O tem se lahko prepričate, ko nas obiščete.

Strežemo mesne in vegetarijanske jedi, z veliko sveže, predvsem presne zelenjave. Posladkate se lahko s slovitimi orientalskimi slaščicami in vse poplaknete z kardamomovim čajem. Naj bo to zajtrk, prigrizek med delom, kosilo, večerja ali pa pogostitev prijateljev, v Falaflu zadovoljimo vsak okus.


ABI FALAFEL ŠTUDENTSKA KARTICA


Brezplačno kartico dobite v Falaflu.

Strežemo mesne in vegetarijanske jedi, nudimo tudi menije za osebe s celiakijo. Hrano vam pripravljamo sproti – vse z veliko sveže, predvsem presne zelenjave.

Pri vseh menijih dobite tudi JUHO, SOLATO IN SLADICO.

Pri menijih 1, 16, 17 in 18 po arabski tradiciji solato postrežemo zavito v arabski kruh.


CATERING


Če želite presenetiti svoje najdražje, prijatelje ali poslovne partnerje z drugačno pogostitvijo, so naši cateringi kot nalašč za vas. Po dogovoru vam pripravimo bogate pladnje različnih malih specialitet obogatenih z arabskimi začimbami, zelenjavnimi prilogami in slastnimi omakami.

• Catering za podjetja ali domače zabave: Ste že siti narezkov? Presenetite goste s pisanimi, zvrhanimi pladnji arabskih dobrot.
• Catering za piknike: Piknik malo drugače – privoščite si arabske čevapčiče za žar z arabskim kruhom in zelenjavnimi prilogami ali pa Abi falafel z raznimi dodatki in osvežilno tabulleh solato.
• Slowfood večeri: Želite popestriti ponudbo v vaši restavraciji ali udobno praznovati doma? Kuhali vam bomo vrhunske arabske specialitete in vas postregli z več hodi. Po želji vam bodo plesale mične trebušne plesalke. Poskrbimo tudi za vodne pipe.
• Catering na prireditvah. Koncerte, ulične dogodke, sejme in druge prireditve bo gotovo popestrila lična stojnica okrepčevalnice Abi Falafel z dobrotami naše stalne ponudbe.

Za cateringe nas pokličite na 041 696555 ali 041752977 in z veseljem vam tudi svetujemo.


DELOVNI ČAS

Ponedeljek - sobota: 10:00 - 24:00
Nedelje in prazniki: 13:00 - 22:00


DOSTAVA

Ponedeljek - sobota: 10:00 - 22:00
Nedelje in prazniki: 13:00 - 21:00

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Trubarjeva 40, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Abisko general trgovsko podjetje d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 98368036
  • Delovni čas:
  • ponedeljek, torek, sreda od 9. do 24. ure četrtek, petek in sobota od 9. do 1. ure nedelje in prazniki od 11. do 22. ure