Objave

InfoSlovenija
3769
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew69767.jpg

RESTAVRACIJA VILLA ROZA, MOJSTRANA

Dovje 127c, Mojstrana, Gorenjska
+386(0)4 5895252

Galerija

Predstavitev storitve

Restavracija

Restavracija Villa Roza se nahaja ob glavni cesti Jesenice – Kranjska Gora, v kraju Dovje. Parkirišče se nahaja tik ob glavni cesti.

Restavracija ima 60 sedežev. V zimskem času se lahko pogrejete ob odprtem kaminu, poleti pa se lahko prijetno osvežite na letnem vrtu s 40 sedeži.

Sama restavracija je najbolj poznana po ribjih in divjačinskih jedeh, ponuja pa tudi pripravljene jedi in jedi po naročilu. Del ponudbe iz jedilnega lista je prilagojen letnemu času, tako da je jedilnik prijetno popestren in vedno nudi nekaj novega, svežega. Poskrbljeno pa je tudi za najmlajše goste.

Možna je tudi organizacija raznih svečanosti in praznovanj kot so osebni prazniki (krst, rojstni dan, poroke,…), poslovna kosila, ipd.

Enkrat letno se v restavraciji odvijajo dnevi dubrovniške kuhinje in glasbe, kateri so postali že tradicionalni. Bogat izbor ribjih jedi dopolnjuje živa glasba.

Prenočišča

Na voljo so 4 dvoposteljne sobe (možnost dodatnega ležišča). Vsaka soba ima kopalnico, nekatere tudi TV s kabelsko televizijo.

Aktivnosti in znamenitosti

V neposredni bližini se nahaja kolesarska steza po kateri lahko pridete do Rateč. V bližnji okolici je veliko možnosti za gorsko kolesarjenje.

Nešteto je tudi možnosti za sprehode, pohode in gorske ture v Julijske Alpe in Karavanke. V bližnji Mojstrani se nahajajo naslednji športni objekti: umetna plezalna stena, igrišče za tenis, smučišče, drsališče, plezalna stena za ledno plezanje, tekaške proge,…

V času božično – novoletnih praznikov priporočamo ogled osvetljenega slapu Peričnik in živih jaslic v soteski Mlačca.

 

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gotus, gostinstvo, Turizem Stanović, d.o.o.
Davčna št.:
21573573
Faks:
+386(0)4 5895252