Objave

InfoSlovenija
3575
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew6701.jpg

HOTEL KOTNIK, KRANJSKA GORA

Borovška cesta 75, Kranjska Gora, Gorenjska
+386(0)4 5881859

Galerija

Predstavitev storitve

Restavracija

Restavracija v Hotelu Kotnik je sinonim za kulinariko z bogato, 30. letno tradicijo. Prijeten ambient, toplota kamina, prijazni in profesionalni natakarji, izjemna kulinarična ponudba od tradicionalnih jedi do domačih - lokalnih specialitet, sezonske ponudbe, velike ponudbe najrazličnejših solat, sladic - tudi prekmurske gibanice. Posebno navdušuje izbrana vinska ponudba vrhunskih slovenskih pridelovalcev.

Pizzerija

Pizzeria Pino je najstarejša pizzeria na Gorenjskem - o njenih začetkih krožijo zanimive zgodbe …. Ob toploti peči in dišečem ognju, ki ga ustvarijo samo prava bukova drva, vas bo obdal vonj prave napolitanske romantike. Da so v pizzeriji PINO najboljše pizze, pa tako že vsi vedo!

Hotel

Hotel Kotnik je družinski hotel s 30 letno tradicijo. Lokacija v centru Kranjske Gore, odlična restavracija in najstarejša pizzerija Pino, ter prijaznost lastnikov in osebja so porok za dobro počutje gostov. Pestra in kvalitetna ponudba govori sama zase, največ pa nam pomenijo gostje, ki se vedno znova vračajo.

V hotelskem delu je 15 sob ( dvo,-tro in tudi 4-posteljne), vse so opremljene v skladu s sodobnimi standardi, ki jih zahteva kategorizacija 4* in še več kot to. ( SATV, TWC, wl-internet, telefon, minibar, sef,).

Hotel ima manjšo konferenčno sobo z vso opremo za 10 oseb in družabni prostor za dnevno bivanje gostov. Pred hotelom je veliko brezplačno parkirišče, kjer lahko varno pustite vaš avto.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Borovška cesta 75, Kranjska Gora, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hotel Kotnik, turizem in gostinstvo, d.o.o.
Davčna št.:
53038134
Faks:
+386(0)4 5881859