Objave

InfoSlovenija
3874
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38159.jpg

GOSTILNICA PRI ŠKOFU LJUBLJANA

Rečna ulica 8, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Čeprav se gostilna Pri Škofu skriva med majhnimi ulicami v bližini Trnovskega pristana, so jo poleg njenih rednih gostov odkrili tudi popotniki in jo v vodniku Lonely Planet umestili med omembe vredno ljubljansko gostilno.

Že sam občutek, ko vstopimo v prijetni ambient, nam govori, da so bili njeni prostori opremljeni premišljeno in z dušo. Lastnica gostilne, ga. Maja Pitarevič, se je z željo, da bi se njeni gostje počutili čim bolj domače in zaželeno, prepustila izvirnosti in dodala gostilni in njeni ponudbi osebno noto.

Prostori so preprosti, barviti, polni zanimivih okraskov, njegove stene pa služijo tudi kot razstavni prostor slovenskih oblikovalcev in umetnikov. Tako kot je pisana in polna malih presenečenj notranjost gostilne, takšna je tudi njena ponudba.

Ponudbo prijazno predstavi natakar, ki si za goste vzame čas, da skupaj z njimi poišče najbolj dišečo dnevno ali sezonsko specialiteto, in teh ni malo, zato odločitev ni enostavna.

Izbiramo lahko med različnimi biftki, kjer kraljujeta “Škofov biftek” v skorji iz črnega popra, prelit z nežno svetlo omako, in “Piknik na travi”, biftek na zeliščno solatni posteljici. Ali pa se odločimo za kaj bolj eksotičnega, kot je na primer puran Jukatan z bananinim rižem in porom.

Težko se bomo uprli tudi domačim njokom z različnimi omakami in sirovim ter orehovim štrukljem, ki jih postrežejo kot slano prilogo ali sladico, če so prelitimi z vročimi višnjami ali brusnicami.

K slastnim obrokom nudijo tudi širok izbor vin, vse od priznanih slovenskih (Movia, Kristančič), do španskih (Iglesia Vieja, Estio Tinti, Estio Rosado) in čilenskih (La Fortuna).

Za piko na i lahko v toplih dneh uživamo na njihovem cvetočem vrtu.Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Rečna ulica 8, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KUHAM - JEŠ, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
90495764
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1010 0005 3292 377 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Pinterević Maja
Kontaktna oseba:
Pinterević Maja

Socialno Omrežje