Brezplačne informacije 080 34 22

RESTAVRACIJA CENTER, LESCE

Alpska cesta 56 , Lesce, Gorenjska +386(0)4 5318076
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Restavracija Center Miha Gluščič s.p.
  • Davčna št.:
  • 63767236
  • Faks:
  • +386(0)4 5318868
  • E-mail:

Restavracija Center se nahaja na obrobju Lesc ob avtocesti Jesenice - Ljubljana. Našli jo boste vtkano v prostor med nogometnim igriščem, vrtcem, šolo in prelepo cerkvijo Marijinega vnebovzetja.

Lepo urejeno parkirišče lahko sprejme osebne avtomobile in avtobuse.

V poletnem in spomladanskem času lahko posedite tudi na kriti terasi s katere vam pogled seže na Jelovico, Julijske Alpe, Triglav, Stol. Ob terasi so postavljena otroška igrala, kjer se lahko pozabavajo tudi vaši otroci. Na terasi lahko sedi 50 – 60 oseb.

Prostora v restavraciji ne manjka. Posamezne skupine lahko sprejmemo v manjšem ali večjem prostoru, lahko pa celotno restavracijo spremenimo v prijeten prostor v katerem se lahko zabava do 120 oseb. Sprejmemo lahko 3 avtobuse hkrati.

Uigrana ekipa Centra ima veliko izkušenj. Gostili smo posameznike, družine in skupine. Ponosni smo na dejstvo, da pri nas veliko mladoporočencev proslavi svojo poroko, ob dobri kuhinji se nam vedno radi pridružijo ljudje, ki proslavljajo svoje obletnice v prijetnem ambientu. Zelo spretni smo tudi v cateringu.

V naši bližini je mnogo izletniških točk, ki jih lahko obiščete: Kamp Šobec, Bled, Bohinj ogled letališča ali popoldanski polet z letalom, kratke planinske ture npr. Sv. Peter v Begunjah.

Naše foto albume in obvestila si lahko preberete na naši strani na Kulinarika.net.

Delovni čas:
Ponedeljek - nedelja: 9-23

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si