Objave

InfoSlovenija
4595
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5810.jpg

RESTAVRACIJA GASTRO, PTUJ

Rajšpova ulica 16, Ptuj, Podravska
+386(0)2 7875999

Galerija

Predstavitev storitve

Naša osnovna dejavnost je priprava in distribucija hrane. Skoraj v celoti pokrivamo prehrano zaposlenih v Spodnjem Podravju. Tesno sodelujemo tudi z občinami in drugimi ustanovami na tem področju ter ustanovami, ki nimajo ustreznih pogojev, ki jih zahtevajo standardi za pripravo in za delitev hrane.

V naši restavraciji Gastro na Rajšpovi ulici vam nudimo dnevni izbor malic, kosil, pic in ponudbo a´la cart. Dnevno pripravljamo 5 različnih vrst malic, med njimi tudi dietno in vegetarijansko. V toplem in domačem ambientu vam nudimo pestro in cenovno ugodno kulinarično ponudbo. Restavracija sprejme tudi do 200 gostov.

Pri nas pripravljamo in organiziramo večje prireditve, gala večere, bankete, poročna slavja, dnevne malice in kosila ter dogodke za vse, ki se radi družite ob dobri hrani in pijači. Vsako leto že tradicionalno organiziramo pohod na Donačko goro, kostanjev piknik v občini Žetale ter številne zabave z ansambli.

Nudimo pa tudi catering na želeni lokaciji. Dolgoletne izkušnje nam omogočajo pripravo in pogostitev na večjih dogodkih in za večje število ljudi, poskrbimo pa tudi za manjše skupine. Sodobno opremljena kuhinja nam omogoča pripravo vseh vrst hrane v neomejenih količinah.

Leta 2005 smo zgradili tudi lastno pivovarno, kjer proizvajamo svetlo in temno pivo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Rajšpova ulica 16, Ptuj, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gastro Ptuj, gostinstvo, d.o.o.
Davčna št.:
38098300
Faks:
+386(0)2 7875999