Objave

InfoSlovenija
4188
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew5413.jpg

RESTAVRACIJA KOTLAR S PRENOČIŠČI, KOBARID

Trg svobode 11, 5222 Kobarid, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Sobe v Kobaridu in restavracija Kotlar se nahaja v samem centru Kobarida. Če vas v naše kraje pripelje zgolj izlet, ogled kobariške zgodovinske poti ali pa smaragdna Soča, nas obiščite. Ponašamo se z izvirno urejenim prostorom ter kulinaričnih specialitetah Jadrana.

Za vse, ki boste v našem kraju preživljali aktivni oddih, ali pa boste potrebovali le prenočišče imamo na voljo dvoposteljne sobe, zajtrkovalnico za dodatno sprostitev pa turško savno in solarij. Naše sobe v Kobaridu imajo dostop do prostega interneta, imamo pa posebej tudi internetni kotiček z računalnikom ter tiskalnikom.

KULINARIKA

Sobe v Kobaridu Kotlar vam postrežejo z izbiro lastnih vin poleg hrane, in sicer: morski sadeži, sveže ribe na žaru ali v pečici, školjke, škampi, testenine, rižote, njoki in druge specialitete. Ne smete pa tudi pozabiti na naše tradicionalne kobariške štruklje.

Poslužujete se lahko tudi bogatega samopostrežnega zajtrka v zajtrkovalnici (pršut, domač sir, jogurt, maslo, namazi, več vrst kruha, napitki, sokovi, sadje...), ki vam jih ponuja restavracija Kotlar.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Trg svobode 11, 5222 Kobarid, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Status:
Podjetje ne posluje
Poslovna oblika:
Restavracija Kotlar, Debora von Kastelmur s.p.
Davčna št.:
79282482
Odgovorna oseba:
Debora von Kastelmur
Kontaktna oseba:
Debora von Kastelmur