Objave

InfoSlovenija
3092
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew56406.jpg

RESTAVRACIJA ŠTORMAN, ŠEMPETER V SAVINJSKI DOLINI

Rimska cesta 10, 3311, Šempeter v Savinjski dolini, Savinjska
+386(0)3 7038320

Galerija

Predstavitev storitve

Restavracija Štorman je prepoznavna gostinska lokacija, naša ponudba in postrežba pa tisto, kar naše goste vedno znova privabi k nam. In mi vam, dragi gostje, vedno radi ustrežemo. Lokal ima - poleg osnovne - še nekaj sprecifične, dodatne ponudbe, ki se posebej prilagaja trendom in letnim časom, dogodkom in lokalnemu okolju. Tudi Zvone Štorman še vedno rad prime za kuhalnico in pripravi vrhunske specialitete, tako kot tudi naša številčna ekipa, ki vas z veseljem postreže in razvaja v naših lokalih ali kadar za vas pripravimo catering za poroke, življenske jubileje, proslave ali kakšne druge prijetne priložnosti. Se vidimo - znova ali prvič - v vaši priljubljeni restavraciji Štorman!

Veseli in ponosni smo na vse naše goste in se vam zahvaljujemo za zaupanje in zvestobo. Za vaše dobro počutje bomo - s kakovostjo in bogato ter prepoznavno gostinsko ponudbo, ki ne odstopata od ustaljenih standardov, s prijazno postrežbo, ustrežljivostjo, gostoljubjem, prilagajanjem trendom v gostinstvu in slaščičarstvu - skrbeli še naprej. Želimo, da se pri nas vsakdo počuti enako zaželen, enako obravnavan, enako postrežen in da se vrača z različnimi družbami in za različne priložnosti. Za vsakogar, za vse priložnosti, za vsak dan!


SLADICE


Poročna z vulkančkom ob polnoči. Otroška z najljubšim pravljičnim junakom za pihanje svečk z malimi prijateljčki. Zabavna za prijateljev 30. rojstni dan. Elegantna za zlato poroko staršev. Tematska za sveti krst, obhajilo ali birmo. Srčkasta za ljubezen svojega življenja ...

Torta naj bo lepa, zanimiva, spektakularna za vtis in fotografiranje; ter okusna, sočna, priljubljenega okusa za sladek zaključek - praviloma obilnega - prazničnega obeda.

V Gostilni Štorman lahko izbirate tortice iz dnevne ponudbe, ob vikendih, praznikih in posebnih praznovanjih pripravljamo sladice za kosilo, drobno čajno pecivo, sladke minjone ter slane listnate palčke in torte po naročilu za najrazličnejše priložnosti.

Povejte svoje želje in ideje. Barve, oblike, dodatki, marsikaj lahko prilagodimo.

Katalog tort si lahko ogledate v našem lokalu, torto naročite tam, po telefonu ali e-mailu in jo pridete iskat na dan, ko jo potrebujete.


PRAZNOVANJA


Pri organizaciji praznovanj imamo dolgoletno tradicijo in vedno nam je užitek in v veselje, da smo lahko poleg, ko praznujete najlepši dan v vašem življenju s svojimi najbližjimi. Ponosni smo, da gostje iz naše restavracije odhajajo zadovoljni, srečni in polni nepozabnih občutkov. Za vas in vaše goste bo skrbelo prijazno in strokovno strežno osebje, kuharski mojstri pa bodo hrani pričarali še kanček čarobnosti.


Poroke

Draga zaročenca, draga bodoča mladoporočenca!

Poročni dan ostaja v spominu in daje intonacijo našim željam, pogledom in veselju. Smeh, zabava in sproščeno druženje z najbližjimi je najpomembnejše, da poročni dan postane in ostane srečen dan. Da bo vse potekalo tako vau, kot sta si predstavljala - iz popolnih romantičnih pravljic, princesk in princev ali preprostega, a svečanega obeda -, zaupajta organizacijo poročnega slavja Gostilni Štorman ter sebi in vajinim gostom pričarajta takšno praznovanje, ki odseva vajini osebnosti; elegantno, tradicionalno, prijetno, unikatno, zabavno, razkošno, preprosto, kulinarično bogato, sproščeno, svečano, očarljivo, drugačno.

Za poroko je na voljo jedilinica, ki sprejme do 70 oseb in ostane še prostor za glasbenike in plesišče.

Ob gostilni je zadostno število parkirnih mest, urejena letna terasa, kjer postrežemo z aperitivom ter "nočnimi" koktejli. Mini živalski vrt pernatih živali, zraven katerega je otroško igrišče, je odličen prostor za igro otrok.

Poročno slavje se vrti okoli dobre hrane oziroma poročnega menija, ki ga za svoje goste izbereta mladoporočenca. Kuharski mojstri so kulinarične dobrote pozorno zbrali v štiri menije in dve različici hladno-toplega bifeja. Meniji so oblikovani v pomoč poročnemu paru, še vedno se v celoti prilagodimo indvidualnim željam. V naši slaščičarski delavnici pripravimo sladko ali slano pecivo. Posebno ponosni smo na odlične poročne torte in majhne, sladke minjone. Te po želji obarvamo ali pa jim dodamo priložnostno sporočilo. Kulinarično razkošje dopolnjuje pestra izbira vin, penine in domačih aperitivov.

Po želji z aperitivom ali prigrizki postrežemo tudi na ženinovem in nevestinem domu, pred cerkvijo, matičnim uradom; ali pa vso poročno pogostitev izpeljemo v okolju, ki vama pomeni kaj posebnega.

Štormanov tim bo z veseljem prisluhnil vajinim željam, idejam, pričakovanjem, sanjam, vama razbremenil poročni dan odvečnih skrbi ter ponudil pomoč tudi pri dekoraciji in izbiri cvetličnih aranžmajev, primerni glasbi, animaciji, fotografiranju.

Dolgoletna tradicija nas je izurila pri vsakem koraku poročnega programa in vse od prihoda svetov in sprejema s penino do štajerske kisle juhe poteka tako, kot je potrebno, da smo z izvedbo naslednji dan vsi zadovoljni.


CATERING


Sloavnostni banketi, poslovna in diplomatska srečanja, otvoritve, poročne slovesnosti, obletnice, prednovoletna srečanja, poslovni zajtrki, kosila in večerje, pogostitve ob kongresih, tiskovnih konferencah, rojstnodnevni pikniki, za catering, postrežbo izven gostinskega lokala, pravzaprav ni omejitev - niti lokacijskih niti priložnostnih.

Catering team Štorman deluje že vrsto let in lahko z izkušnjami, s strokovnim delom ter kadrom ustreže različnim željam naročnikov.

Zagotovimo vam lahko popolno storitev: s pogostitveno opremo (gostinski drobni inventar, prostorska ureditev z inventarjem), z izbiro in skladnostjo posameznih menijev oziroma jedi, z izbiro vrhunskih vin, konjakov, cigar, s svetovanjem pri pripravi celotnega poteka protokola, s svetovanjem pri animacijah ter izbiri glasbe, pomoč pri izbiri prostorov (šotori, pagode) ... ter seveda naša skrb za odlično počutje vaših povabljenih gostov.

Osnovna ponudba catering storitev: pogostitev s hladno-toplim bifejem, hladnim bifejem, cocktail party in"finger food". Izbor menijev si lahko pogledate v .pdf obliki.

V slaščičarski delavnici izdelajo vse vrste sladkega in slanega drobnega peciva, priložnostne torte ter drobne minjone, ki so lahko okrašeni in obarvani glede na željo naročnika (zaščitna barva, kratko priložnostno sporočilo ipd.).

Oglasite se in povejte svoje želje.


ODPRTO

ponedeljek-četrtek: 7 h - 22 h
petek: 7 h do 23 h
sobota: 8 h do 23 h
nedelja in prazniki: 8 h - 22 h

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Rimska cesta 10, 3311, Šempeter v Savinjski dolini, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Štorman, gostinstvo in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
52223779
Faks:
+386(0)3 7038320