Objave

InfoSlovenija
3515
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26899.jpg

RIZIBIZI RESTAURANT, PORTOROŽ - PORTOROSE

Vilfanova ulica 10, 6320, Portorož, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

VABIMO GURMANE Z VESELJEM DO RIBJIH SPECIALITET IN TARTUFOV

S portoroško restavracijo Rizibizi je ekipa Hiše Torkla odprla novo poglavje. V želji, da bi našim gostom ponudili čimveč, se je našemu kuharskemu ekspertu Janku Franetiču pridružil še večkrat nagrajeni Tomaž Bevčič.
Skupaj bosta skušala ugoditi prav vsakemu gostu in z izvirnimi kombinacijami barv, vonjev in okusov presenetiti tudi najzahtevnejšega gurmana.

Vabljeni ste, da se o tem sami prepričate, vsak dan med 12. In 23. uro.
Naša restavracija ima tudi veliko parkirišče in je primerna tako za zaključene družbe kot tudi za poslovna srečanja.

Pričakujemo vas v moderno opremljenih prostorih, kjer lahko postrežemo 40 gostov, v zimskem vrtu še 20, poleti pa na dveh čudovitih terasah s pogledom na piranski zaliv, sečoveljske soline in ribogojnico fonda.

Naj se pohvalimo še z novico, da je bila naša ekipa z letom 2012 sprejeta v prestižno združenje Jeunes Restaurateurs d`Europe, kjer bomo še z 10 domačimi mladimi gostinci zastopali slovensko kulinariko.
Jeseni pa smo bili ena od sedmih slovenskih restavracij, katerim je priznani francoski vodnik Gault millau podelil 14 od 20 možnih točk in havbico, le 5 restavracij pa je dobilo 5 točk.

VINSKA KARTA
Poleg naših dobrot se za ljubitelje vin običajno prileže še kozarček dobrega in primernega vina. V ta namen smo za vas pripravili tudi bogato vinsko karto s preko 160 vini. Patrizia in Peter vam bosta z veseljem svetovala pri izboru.

TERASA
Na dveh čudovitih terasah, z romantičnim razgledom na piranski zaliv in soline in na cerkev sv. Bernardina ter zeleno, gričevnato pokrajno slovenske Istre, v naši banketni dvorani in zimskem salonu, lahko postrežemo do 80 tudi najzahtevnejših gostov.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Vilfanova ulica 10, 6320, Portorož, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Hiša dobrot, gostinske storitve, d.o.o.
Davčna št.:
41095324