Objave

InfoSlovenija
4498
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew2827.jpg

TAVERNA HUBER, MURSKA SOBOTA

Cankarjeva ulica 56, Murska Sobota, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

Taverna HUBER vas vabi k omizju. Hiša domačnosti, odličnih jedi in izvrstnih sladic.

Kosila
V kuhinji naše restavracije pripravljamo vsakodnevna slastna kosilca in kosila za vsak okus. Ob koncu tedna vas pogostimo s sobotnimi in nedeljskimi kosili. Vašim posebnim željam radi prisluhnemo in se z vami dogovorimo za dnevno ali večerno pogostitev v posebni sobi s 50 sedeži za družabno srečanje, družinsko slovesnost ali drugo zaključeno družbo.

Odlike naše kulinarične ponudbe so jedi z značilnim priokusom domačnosti, ki izvira iz dolgoletnih izkušenj, poznavanja in spoštovanja tradicionalne PREKMURSKE kuhinje (koline, bograč, dödöli, ciganska pečenka, gibanica, retaši, ...).

Presenetili vas bomo tudi s široko izbiro jedi slovenske in mednarodne kuhinje od najrazličnejših juh, štrukljev, zrezkov, jedi z žara, ribjih jedi, pa vse do različnih pic in izvirnih vegetarijanskih jedi.

Ljubiteljem dobre kaplice postrežemo izbrana vina, sladokuscem pa domače in le najboljše sladice in torte iz LASTNE slaščičarne.

Zadovoljen gost je naše vodilo!


Catering 

Catering je naša nova dejavnost, s katero se hočemo še bolj približati našim strankam, ter jim ponuditi domačo hrano in izbrana vina tudi na njihovi izbrani lokaciji. Z drugimi besedami vam catering omogoča dostavo hrane na vašo izbrano lokacijo.

Za vsa dodatna vprašanja nam pišite na elektronski naslov , ali nas pokličite na telefonsko številko 02 530 00 65. Z veseljem vam bomo pripravili ponudbo po vaših željah.


Izdelava tort in slaščic 

V naši slaščičarni smo posebej specializirani za različno izdelavo tort in slaščič. Torte vam izdelamo po lastni želji in okusu, lahko pa vam ponudimo tudi našo izbiro tort ali slaščic.

Za naročilo tort nas pokličite na telofon (02) 530 00 65 ali nam pišite na E-naslov  kak dan ali dva pred željenim dvigom torte.

Torte ali slaščiče lahko dvignete v naši slaščičarni, lahko pa vam jih po dogovoru tudi dostavimo.


Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Trgovina, gostinstvo in turizem Branko Huber s.p.
Davčna št.:
81588941