Brezplačne informacije 080 34 22

GOSTILNA IN RESTAVRACIJA VITRANC, KRANJSKA GORA

Podkoren 94 , Kranjska Gora, Gorenjska
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Vitranc, gostilna in restavracija, Roman Klinar, s.p.
  • Davčna št.:
  • 43511732
  • Kontaktna oseba:
  • Roman Klinar
  • E-mail:

Hotel in depandansa (apartmaji) stojita v središču idilične in prijetne vasice Podkoren na skrajnem SZ Slovenije, na meji z Avstrijo in Italijo v Zgornjesavski dolini. Hotel je bil zgrajen že pred drugo svetovno vojno in ima pestro zgodovino. Podkoren leži med turističnim centrom Kranjska gora (2km) in Planico (2km), kjer je vsako leto svetovni pokal v smučarskih poletih, na smučišču v Podkorenu pa tradicionalni svetovni pokal Vitranc v alpskem smučanju. Smučišča v Podkorenu in Kranjski Gori so povezana. Na recepciji so vsi gostje prisrčno dobrodošli. Trudimo se, da je bivanje pri nas čim bolj prijetno in udobno.

Hotel nudi 19 sob, možnost nastanitve 50 oseb, poleg vseh zahtevanih komoditet imajo nekatere sobe tudi balkon. Sobe na južni strani ponujajo pogled na vitranško strmino, kjer potekajo tekmovanja za svetovni pokal.

Apartmajska hiša ima 10 urejenih apartmajev za skupaj 60 oseb. Vse sobe in apartmaji so urejeni v lepem podeželskem slogu. Pestrost jim daje raznolika notranja oprema ter domiselni dekorativni dodatki.

V hotelu se razveselimo tako posameznih gostov in družin, kot tudi večjih zaključenih družb. Gostimo številne športnike, pa tudi poslovne skupine, z možnostjo uporabe večjih prostorov za sestanke in druženje. V celoti ponuja hotel skupaj z depandanso možnost nastanitve 100 osebam.

Nastanjenim in naključnim obiskovalcem v restavraciji pripravljamo domače slastne jedi, v sklopu hotela je bife Pajzl, ki bo marsikomu prirastel k srcu.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si