Objave

InfoSlovenija
5936
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41023.jpg

VINOTOČ URBANOV HRAM, LAŠKO

Udmat 2a, 3270, Laško, Savinjska
VINOTOČ URBANOV HRAM, LAŠKO https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41023.jpg 0 05 1

Galerija

Predstavitev storitve

Vinotoč Urbanov hram je trgovina, vinotoč, ki ponuja različne okuse različnih vinarjev širom Slovenije. Zagotovo je moč ustreči prav Vašemu okusu!

Vinska klet Urbanov hram zastopa znane in uveljavljene vinarje iz Slovenije. Kupcem nudi najbolj karakterna točena vina od Podravja, Posavja  do Primorske. Vsakdo, ki poskusi naš  izbor vin lahko zazna, vso raznolikost okusov sort, ki jih ponuja naša lepa dežela.

Poleg točenih vin je na voljo tudi vinoteka z buteljčno ponudbo,ki obsega vrhunska vina, penine in vina ledene trgatve. Na policah so mirna suha, polsuha, polsladka in sladka vina.

Bela vina kot so: Malvazija, Sivi pinot, Laški rizling, Sauvignon, Zelen, Pinela ... in rdeča vina kot so: Refošk, Cabernet Sauvignon, Modra frankinja, Merlot, ... polsladka vina pozne trgatve, izborov do ledenega vina in penine.

Na željo pripravimo vodeno pokušino vina za zaključene skupine… Ali pa uživamo v družbi in dobri kapljici, mirnem okolju in ob očarljivemu soju ognja iz odprtega kamina.


PRODAJA

Prodaja vsak dan od 8h - 20h!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

  • Pohvala

    ,

    Korektna in prijazna postrežba, zelo kvalitetna vina in primerne cene. Odlična dodatna ponudba penin, olj in medu
    Rate this review:
company map
Udmat 2a, 3270, Laško, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vinska klet - vinotoč Urbanov hram Minka Pinter Šalamon s.p.
Davčna št.:
88949893