Brezplačne informacije 080 34 22

VINSKI HRAM - VINOTOČ MIRAN ERNIŠA

Suhi vrh 131, 9208 , Fokovci, Pomurska +386(0)2 54812 47
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Vinotoč Erniša
  • Davčna št.:
  • 22539352
  • E-mail:
  • Govorimo:
  • Z vami že:
Vinotoč in vinski hram Erniša leži v neposredni bližini termalne oaze – Moravskih Toplic. Ljubitelji tradicionalne prekmurske suhomesnate hrane in vrhunskega vina nas najdete na Jelovškovem bregu nad Tešanovci, znanem po dobrem vinu.

Vinotoč obdan z trtami in čudovitim gozdom vam bo ponudil nepozabne kulinarične užitke. Vašo mizo bomo obložili z domačimi dobrotami – več vrstami vina, žganja, sokovi, prekmursko šunko, suhimi mesninami, domačo zelenjavo in namazi. Naša vina, ki jih v času zorenja pod budnim očesom spremlja gospodar Miran dosegajo številne zlate in srebrne medalje v Sloveniji in tujini. Domače mesnine so že večkrat pometle z konkurenco, zato smo pravi naslov za tiste ljubitelje hrane, kateri cenijo vrhunsko kvaliteto in postrežbo.
 
Družina Erniša je vpeta v pridelavo vina že 4. generacijo. Naši vinogradi so skrbno obdelani, zato v vinski kleti nikdar ne manjka vrhunske kapljice, na katero smo zelo ponosni. Vsak popotnik se vedno znova vrača med nas, saj ga naše gostoljubje in domačnost vabita k nam. Pridite še vi in bodite del te zgodbe.

Ponudba: Pri nas strežemo tradicionalne suhomesnate prekmurske jedi in domače sladice. Naša "prekmurska šunka" je bila večkrat nagrajena z zlatomedaljo,zato velja za ponos naše hiše. Pridite in ocenite jo tudi vi.

Vinskakarta: Chardonay,Sivi pinot, Kerner, Renski rizling, Traminec, Rumeni muškat, Cuve - odprto vino

ODPRTO: PETEK 16:00 - 24:00, SOBOTA 14:00-24:00, NEDELJA 14:00 - 22:00 (po dogovoru možno tudi druge dni)
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si