Objave

InfoSlovenija
5679
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew41021.jpg

VINSKI HRAM - VINOTOČ MIRAN ERNIŠA

Suhi vrh 131, 9208, Fokovci, Pomurska

Galerija

Predstavitev storitve

Vinotoč in vinski hram Erniša leži v neposredni bližini termalne oaze – Moravskih Toplic. Ljubitelji tradicionalne prekmurske suhomesnate hrane in vrhunskega vina nas najdete na Jelovškovem bregu nad Tešanovci, znanem po dobrem vinu.

Vinotoč obdan z trtami in čudovitim gozdom vam bo ponudil nepozabne kulinarične užitke. Vašo mizo bomo obložili z domačimi dobrotami – več vrstami vina, žganja, sokovi, prekmursko šunko, suhimi mesninami, domačo zelenjavo in namazi. Naša vina, ki jih v času zorenja pod budnim očesom spremlja gospodar Miran dosegajo številne zlate in srebrne medalje v Sloveniji in tujini. Domače mesnine so že večkrat pometle z konkurenco, zato smo pravi naslov za tiste ljubitelje hrane, kateri cenijo vrhunsko kvaliteto in postrežbo.
 
Družina Erniša je vpeta v pridelavo vina že 4. generacijo. Naši vinogradi so skrbno obdelani, zato v vinski kleti nikdar ne manjka vrhunske kapljice, na katero smo zelo ponosni. Vsak popotnik se vedno znova vrača med nas, saj ga naše gostoljubje in domačnost vabita k nam. Pridite še vi in bodite del te zgodbe.

Ponudba: Pri nas strežemo tradicionalne suhomesnate prekmurske jedi in domače sladice. Naša "prekmurska šunka" je bila večkrat nagrajena z zlatomedaljo,zato velja za ponos naše hiše. Pridite in ocenite jo tudi vi.

Vinskakarta: Chardonay,Sivi pinot, Kerner, Renski rizling, Traminec, Rumeni muškat, Cuve - odprto vino

ODPRTO: PETEK 16:00 - 24:00, SOBOTA 14:00-24:00, NEDELJA 14:00 - 22:00 (po dogovoru možno tudi druge dni)

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Suhi vrh 131, 9208, Fokovci, Pomurska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Vinotoč Erniša
Davčna št.:
22539352