Objave

InfoSlovenija
3594
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4880/logonew33764.jpg

GEOSERVIS, LASERSKI MERILNIKI, LJUBLJANA

Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Geoservis - že 21 let!

Podjetje Geoservis, d.o.o. je pooblaščen prodajalec merske opreme za geodezijo, GIS, gradbeništvo in strojništvo ter navigacijske opreme. Zastopamo svetovno priznane blagovne znamke Leica Geosystems in geo-Fennel.


Pomemben del našega poslovanja obsega tudi kakovosten certificiran servis, tehnično podporo in svetovanje, upravljanje omrežja stalnih postaj GNSS ter izvajanje projektov s posebnimi zahtevami, kot je na primer načrtovanje, postavitev in upravljanje sistemov za opazovanje premikov in deformacij, svetovanje, montaža in uvajanje rešitev za vodenje strojev in podobno. 

Naša vizija je ostati vodilni slovenski ponudnik opreme in rešitev za geomatiko. Kadar koli se boste srečali z zajemom, obdelavo, analizo, predstavitvijo in posredovanjem prostorksih podatkov, smo pravi naslov za vas.

Kakovost naših storitev pomeni usklajenost z zahtevami, potrebami in pričakovanji strank ter usklajenost s standardi in je najpomembnejša vrednota podjetja Geoservis, d.o.o. Vodstvo podjetja in zaposleni smo odgovorni za uresničevanje politike kakovosti, prav vsak pa za kakovost svojega dela.

Kakovost zagotavljamo v vseh fazah poslovnega procesa – od razvoja oziroma nabave do dobave proizvoda oziroma storitve naročniku. Naša trajna naloga je izboljšati kakovost in še racionalizirati poslovanje. Pomemben cilj uvajanja politike kakovosti skladne s standardi ISO 9001 je izpolnjevanje pričakovanj in zagotavljanje trajnega zadovoljstva naših odjemalcev.


Naš servis merske opreme in pribora je certificiran tudi iz strani Leice Geosystems. Certifikat obnavljamo vsake tri leta, servis pa se ponaša kot najboljši v regiji.


Nakup instrumenta je šele začetek naše skupne poti. Naš cilj je, da smo vaš partner, na katerega se popolnoma zanesete, kadar razmišljate o merilni opremi in rešitvah; da vam nudimo tehnično podporo in certificiran servis, kot ga pričakujete.


Da lahko zadostimo tem ciljem, skrbimo za redno nadgrajevanje znanja naših sodelavcev - od prodajnikov, tehničnih podpornikov in serviserjev. Skrbimo za skladnost merske in kontrolne opreme, ki jo uporabljamo v servisu, hkrati pa neprestano stremimo k ponudbi novih inovativnih proizvodov in kakovostnih storitev. Zato, da bomo vedno upravičili vaše zaupanje!Vsi produkti

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
GEOSERVIS servis in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
61771945
Naslov:
Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0203 3001 5489 545 (odprt 19.3.2001, NLB d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 2900 0005 5420 031 (odprt 18.7.2007, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Odgovorna oseba:
Bilbam Andrej
Kontaktna oseba:
Bilbam Andrej