Objave

InfoSlovenija
4334
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew33788.jpg

GBH, GRADNJE, VODICE

Skaručna 14d, 1217, Vodice, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

GBH d.o.o. je mlado in inovativno podjetje. V podjetju GBH d.o.o. se ukvarjamo z gradnjami, izkopi, prevozi, uslugami z gradbeno mehanizacijo in drugo. Podjetje je nastalo iz družinskega podjetja, tako da so področja gradbeništva in gradbene mehanizacije v našem podjetju že dolgoletna tradicija. Skupaj z vsemi zaposlenimi imamo v panogi že več kot 100 let izkušenj. Sprejemamo tako manjše privatne, kot velike in zahtevne projekte. Že od samega nastanka verjamemo, da je za zadovoljne stranke in uspešnost podjetja potrebno imeti inovativne rešitve, cenovno dostopne usluge, natančnost ter doslednost. Mi verjamemo, da vse to imamo. Poleg tega uporabljamo visoko tehnološko opremo, da svoj posel vedno opravimo v konkurenčno kratkem času.

V letu 2013 smo odprli novo poglavje poslovanja v podjetju. Preoblikovali smo se v podjetje GBH d.o.o., oblikovali novo podobo in spletno stran. Z novo obliko, organizacijo in energijo se bomo z veseljem podali novim izzivom naproti.

Svetovanja in izrisi

Pred vsakim začetkom vzamemo čas za pogovor s stranko o željah, časovnih in finančnih okvirjih. Predlagamo rešitve, ki smo jih z dolgoletnimi izkušnjami nabrali na terenu. Po potrebi napravimo izrise za boljšo predstavo, bolj natančne izračune in ocene. Tako poskrbimo, da preden zaropotajo stroji, predvidimo čim več in načrtujemo čim bolje, saj tako lahko postorimo vse izjemno učinkovito in hitro.

Dvorišča in urejanje okolice
Posebno bogate izkušnje imamo z urejanjem okolice, polaganjem zunanjih talnih robnikov, oblog in tlakovanjem. Pri urenjanju dvorišč in okolice je pomembno tudi, da pred tem s stranko dobro razmislimo o morebitnih prihodnjih posegih v okolici in tako pod površjem lahko predhodno pripravimo vse potrebno (napeljave, cevi ipd).
Prav tako lahko pomagamo pri izbiri materialov, poleg tega pa lahko pri nabavi kjer kupujemo uredimo posebne popuste.

Gradnja objektov, opornih in samostoječih zidov
Želite premakniti sosednji hrib ali zaščititi objekt pred plazom? Postavljanje škarp je izjemno pomembno za dober izkoristek prostora in naše podjetje je kot nalašč za to. Pokličite in se prepričajte.

Usluge z gradbeno mehanizacijo
Z bogato paleto gradbene mehanizacije, tehničnim znanjem in izkušnjami lahko izvedemo zahtevne izkope, planiranja ali zabijanja pilotov.

Suhomontažna dela
Si želite urediti notranjost? Super, tudi tukaj imamo veliko izkušenj. Hvala.

Prevozi
Za svoje stranke lahko uredimo odvoz razsutega tovora, ukvarjamo pa se tudi s prevozi na daljše razdalje, prevozom tovora na paletah idr. Prav tako vam nudimo usluge težje dostopnih premikov materiala z avtodvigalom (Hiab).

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Skaručna 14d, 1217, Vodice, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gbh, gradnje, d.o.o.
Davčna št.:
82023387