Objave

InfoSlovenija
7603
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew77572.jpg

GIC GRADNJE, GRADBENIŠTVO, IZVAJANJE IN INŽENIRING D.O.O., ROGAŠKA SLATINA

Sv. Florijan 120, 3250, Rogaška slatina, Savinjska
+386(0)3 8182888

Galerija

Predstavitev storitve

Smo sodobno gradbeno podjetje GIC gradnje, ki že 23 let, predvsem s svojim lastnim znanjem, strokovno usposobljenostjo in marljivostjo uspešno posluje na slovenskem tržišču. Zadovoljstvo naših naročnikov je naša prva skrb in na vsak uspešno končan projekt, naj bo majhen ali razkošen, smo ponosni.

Gradbeništvo
Podjetje Gic gradnje ima znanje in izkušnje za izgradnjo najrazličnejših projektov

Gradimo poslovne, gospodarske, industrijske, gostinske in turistične objekte. Izvajamo tudi sanacije in adaptacije sakralnih objektov ter obnovo kulturne dediščine, gradimo individualne zgradbe in ceste. V 25 letih smo izvedli več kot 1000 objektov. Dejavnost gradbeništva dopolnjujemo s področjem prodaje in posredovanja nepremičnin ter izgradnjo projektov za trg.

Verjamemo v znanje in izkušnje zaposlenih, lastni resursi so naša prednost.

Večina gradbenih projektov predstavlja zahteven proces, ki mnogokrat vključuje številne izvajalce in dobavitelje, angažiranih je veliko delavcev in za več milijonov evrov materiala in opreme. Za uspešno realizacijo projektov je zato potrebno timsko delo vseh zaposlenih v podjetju in tako skupaj »Gradimo vaše sanje«.

Naša strokovna znanja:
  • Pripravljanje ponudb za privatna in javna naročila
  • Gradnja najrazličnejših objektov visoke in nizke gradnje
  • Celovito upravljanje zgrajenih objektov

Trgovina
Franšizna prodajalna Merkur Gic gradnje je tehnična trgovina z izdelki za gradnjo in obnovo, opremo doma, vrta in domače delavnice. Prodajalna je namenjena tako končnim potrošnikom, kot tudi zadovoljevanju potreb podjetnikov in obrtnikov.
Številne domače in tuje priznane blagovne znamke in bogat asortiment, ki ga nudimo v  1.500 m2 veliki prodajalni so naše jamstvo, da sta izbira in kakovost izdelkov vredni zaupanja in pozornosti kupcev.

Pestro ponudbo izdelkov dopolnjujemo še s kakovostnimi storitvami, kot so mešanje barv, razrez metalurgije, razrez ivernih plošč in kuhinjskih pultov po naročilu, dostavo na dom in sočasen odvoz odsluženih aparatov ter strokovno tehnično svetovanje.

PRODAJNI PROGRAM
Gradbeni material in les:
  • cement in apno, opeka in strešne kritine, izolacije, suhomontažni gradbeni elementi, izdelki za urejanje vrta in okolice, les in lesni izdelki, stavbno pohištvo, stenske in talne obloge

Kemija in papir:
  • barve in kemični izdelki, fasadni sistemi, industrijske kemikalije, plastični granulati, embalažni materiali

Energetika in inštalacije:
  • elektroinštalacije, razsvetljava, vodniki in kabli, stikalna tehnika, energetska oprema, vodovodne inštalacije, sanitarna keramika, keramične ploščice, wellness oprema, ogrevanje, prezračevanje in klimatizacija ter drugi inštalacijski in elektromateriali

Metalurški izdelki:
  • pločevina, nerjavna pločevina, nosilci in profili, varilno-tehnični materiali, palična jekla in žice, cevi, orodna jekla, betonsko jeklo, armaturne mreže in krivljena armatura, barvasta metalurgija

Izdelki za široko potrošnjo:
  • akustika in videotehnika, mali gospodinjski aparati, bela tehnika, ogrevalna telesa, gospodinjski pripomočki, računalniška in birooprema, telekomunikacije, zeleni program in kmetijsko-gozdarski program, drugi izdelki široke potrošnje

Tehnični izdelki:
  • okovje, vijaki in pritrdilna tehnika, strojno in vpenjalno orodje, brusni materiali, stroji in pribor, merilno orodje, ročno orodje, osebna zaščitna sredstva

Betonarna

Pristava
V betonarni Pristava pri Mestinju poleg svežih betonskih mešanic in proizvodnje transportnih betonov, ki jih proizvajamo po standardu SIST EN 206-1:2003, izdelujemo tudi betonske zidake vseh velikosti in dimenzij po standardu SIST EN 771-3:2004 ter SIST EN 771-3:2004/A1:2005 in betonske vogalnike za vertikalne AB vezi.

Betonarna Gic gradnje Pristava pri Mestinju
3253 Pristava pri Mestinju
tel.:  (03) 810 31 00
fax.:  (03) 810 31 01
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
041 315 750 (g. Bojan Gobec)

Negonje
V naših betonarnah na osnovi večletnih izkušenj in ustreznega znanja zaposlenih, proizvajamo betone najrazličnejših vrst in kakovosti, ki so izdelani v skladu s standardom SIST EN 206-1:2003. S pomočjo sodobne tehnologije s stalnim nadzorom kvalitete v lastnem laboratoriju in pod redno kontrolo s strani pooblaščenih ustanov (ZAG Ljubljana), proizvajamo tudi najzahtevnejše mešanice betonov.

Betonarna Gic Gradnje v Zg. negonju
Zg. Negonje 35a, 3250 Rogaška Slatina
tel.:  (03) 818 15 35
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
031 383 102 (g. Andrej Križanec)

Laboratorij
LABORATORIJ ZA PREISKAVO BETONOV IN BETONSKIH IZDELKOV
V laboratoriju izvajamo preiskave na svežih in strjenih betonih, preiskave na betonskih zidakih ter sejalne analize agregatov katere uporabljamo pri proizvodnji betonskih mešanic in galanterije. Proizvajamo tudi tako imenovane laboratorijske betone s katerimi ugotavljamo karakteristike novih receptur. V laboratoriju izvajamo preiskave tudi za zunanje naročnike.

Laboratorij Gic gradnje v Negonju
Zg. Negonje 35a, 3250 Rogaška Slatina
041 610 051 (ga. Dora Prah)
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Železokrivnica
V železokrivnici Gic gradnje krivimo betonsko železo v palicah za armiranje betonskih konstrukcij. Proizvodnja rezane in krivljene armature  premera fi 8mm do 32mm poteka v skladu s podeljenim slovenskim tehničnim soglasjem (STS 09/0020). Kontrolo proizvodnje rezane in krivljenje armature izvaja ZAG Ljubljana.

Železokrivnica Negonje
Zg. Negonje 35a, 3250 Rogaška Slatina
041 372 133 (g. Damijan Cajzek)
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prodajni center Negonje
031 392 307 (g. Zvonko Peperko)
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.


Vir: http://www.gic-gradnje.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Sv. Florijan 120, 3250, Rogaška slatina, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gic gradnje, gradbeništvo, izvajanje in inženiring d.o.o., Rogaška Slatina
Davčna št.:
31405720
Faks:
+386(0)3 8182888

Socialno Omrežje