Objave

InfoSlovenija
2948
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew46101.jpg

GRADBENIŠTVO NIKO, SEŽANA

Dane pri Sežani 33b, Sežana, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Naše podjetje Vam nudi celostno rešitev pri novogradnjah, adaptacijah hiš, stanovanj in poslovnih prostorov ter zunanjo ureditev le-teh.

 

Po ponudbi Vam nudimo posamezna dela:

- betonska dela

- zidarska dela

- keramičarska dela

- slikopleskarska dela

- tesarska dela

- suhomontažna dela

- krovska dela

- fasaderska dela

- zunanje ureditve

 

ADAPTACIJE

Adaptacije so tista dela, s katerimi se bistveno ne spreminjajo zunanjost, zmogljivost, velikost ali namen obstoječih objektov.

Adaptacije so večji gradbeni posegi v objekt, kot pa so tekoča vzdrževalna dela. Z adaptacijami se lahko vsaj delno in ne bistveno spremenijo zunanjost, zmogljivost, velikost in namen obstoječih objektov. Če pa adaptacije te lastnosti objekta spreminjajo bistveno, je potrebno lokacijsko dovoljenje.

Praviloma adaptacije ne posegajo tako močno v prostor, da bi bilo potrebno pridobiti lokacijsko dovoljenje, zato zadostuje že sama priglasitev del.

Še posebej smo specializirani za adaptacije starih objektov, kjer želimo ohranjati starinski izgled.

 

ZIDANJE S KAMNOM

Kamen je eden najstarejših materialov za pozidavo različnih nepremičnin. V tem času se je seveda razvilo ogrmno drugih izolativno boljših materialov, vendar kljub temu ohranjamo s kamnom masiven videz in prijeten pridih preteklosti.

 

OSTREŠJA

Streha s svojo obliko največkrat tudi bistveno vpliva na končni izgled hiše, saj pri tem igrajo svojo vlogo tako oblika strehe kot tudi vrsta kritine, barva in način pokrivanja.

Streha se postavi na ostrešje, torej konstrukcijo, ki jo lahko s pomočjo dovršenih računalniških programov izdelamo tudi v najbolj zahtevnih oblikah. Posebno pozornost namenimo bolj izpostavljenim in kritičnim delom ostrešja kot so spoji, dimnik ipd. Vsi elementi in podrobnosti so pomembni zato, da bo streha dajala optimalno zaščito in bo tudi najbolj optimalno izolirana.

Streha nas varuje pred slabim vremenom, poleg tega pa mora nuditi tudi toplotno in zvočno ugodje.

 

FASADERSTVO

Gotovo sta med najpomembnejšimi vlogami, ki jih ima izdelava fasade, zaščita objekta pred atmosferskimi vplivi in izgled zgradbe. Zato, da izpolni ti dve funkciji, morajo biti pri njeni izdelavi uporabljeni ustrezni materiali in tehnologija, glede na vrsto fasade.

Med zaključnimi obdelavami so najbolj poznane različne vrste struganja, prskanja, vrezavanja reg, štokanja in drugo. Prave barve na pravi podlagi so ključ za prijetno bivanje. Ponudba barv je na trgu velika in izbira bo težka. Da pa bodo barve obstojne, moramo pravilno pripraviti površine in veliko pozornosti posvetiti nanašanju barve.

 

GRADNJA NA KLJUČ

Na splošno pojem "izgradnja na ključ" pomeni da je hiša ali stanovanje oz. nepremičnina dograjena ter pripravljena na takojšnjo vselitev.

Celostna ponudba za delovanje in jamstvo za izpolnitev tehničnih in ekonomskih zahtev po pogodbi.

 Kapaciteta, ekonomičnost, kvaliteta, zanesljivost in trajnost obratovanja je skupno jamstvo za delovanje po pogojih iz pogodbe.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dane pri Sežani 33b, Sežana, Obalno-kraška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Gradbeništvo Niko, Niko Mijatović s.p.
  • Davčna št.:
  • 20842473
  • Kontaktna oseba:
  • Niko Mijatović