Objave

InfoSlovenija
3850
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9404.jpg

GRADBENIŠTVO TRASIT, IG

Zabrv 78, Ig, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo sodobno gradbeno podjetje, ki predvsem s svojim lastnim znanjem, strokovno usposobljenostjo in marljivostjo uspešno posluje na slovenskem tržišču. Zadovoljstvo naših naročnikov je naša prva skrb in na vsak uspešno končan projekt, naj bo majhen ali ogromen, smo ponosni. Spoštujemo urbanistične zasnove mest in pokrajin, upoštevamo vplive na okolje in mislimo na prihodnost.

Urejanje okolice

Pri nas vam strokovno in kvalitetno uredimo vsa dela pri urejanju okolice okrog vašega poslovnega poslopja, večstanovanjske hiše, samostojne hiše ali vikenda. Za vas pripravimo teren, uredimo dvorišče, postavimo robnike, izdelamo škarpo, položimo tlakovce in izdelamo vam ograjo po vaši izbiri.

Gradbena dela

Uredimo vam vsa gradbena dela od izkopov, nasutja, priprava terena, vsa betonska dela in zidarska dela. Naši strokovnjaki vam seveda pred tem svetujejo in nadzorujejo celoten sistem izvedbe.

Asfaltiranje

Asfaltiranje in polaganje asfalta je zelo pomembno delo. Če želite imeti kvalitetno urejeno dvorišče, cesto ali kaj podobnega potem delo prepustite strokovnjakom. Pri nas vam asfaltiranje uredimo kvalitetno, zato vam pri podjetju Trasit d.o.o. uredimo večje in manjše projekte.

- asfaltiranje cestišč
- asfaltiranje dvorišč

Fasaderstvo

Izolacijski sistemi za fasade se ločijo po izbiri izolacijskega materiala v sistemu. To je lahko stiropor, zračni stiropor, steklena volna, kamena volna, lamele, pluta, styrodur, kombi plošče, izolacijski omet (priporoča se vsaj 10cm izolacije, ki s tem zmanjšamo porabo energije, tako prihranimi nekaj denarja in pa poskrbimo za čistejše okolje.

Slikopleskarstvo

Vsa dela za pleskanje vam opravimo profesionalnom hitro in kvalitetno v dogovorjenem roku, za seboj pospravimo in izvedemo po ugodnih cenah.

Za pleskanje uporabljamo materiale - barve priznanih domačih in tujih proizvajalcev (Jub, Helios, Color, Belinka, Kema, Rofix, Rigips,...)

Nianse za pleskarstvo vam zmešamo na mešalnico skoraj 1000 odtenkov.

Keramičarstvo

Želite adaptirati kopalnico ali stanovanje in ste pred težko odločitvijo kako začeti in katerega mojstra najprej poklicati. Potrebnih je cel kup priprav, nakup pip, ploščic, sanitarne keramike in še kaj. Pri iskanju mojstrov lahko naletite na kup težav, ko neuspemo uskladiti vseh mojstrov.

Zato se teh težav lahko rešite, kajti v podjetju Trasit d.o.o. vam ponujamo prenovo kopalnic ali keterih drugih prostorov brez iskanja mojstrov, saj smo vam pripravili celoten spekter izdelave. Z keramiko vam uredimo tudi dvorišče, atrij, itd.

Čistilni servis

Nudimo tudi storitve čistilnega servisa.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Trasit storitveno podjetje d.o.o.
Davčna št.:
63757893