Objave

InfoSlovenija
4488
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew58039.png

LESENE HIŠKE HRIBAR, STAHOVICA

Godič 42, Stahovica, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Lesene hiše Hribar so izredno kakovostne hiše - na podlagi dolgoletnih izkušenj in postavitve številnih hiš smo leseno gradnjo spoznali do potankosti - iz tega razloga nam lahko tudi pri vaši leseni gradnji popolnoma zaupate

Specializirani smo predvsem za gradnjo manjših lesenih hišk (npr. velikosti 20-40 m2), ki na podlagi kvalitetne gradnje lahko preživijo zelo dolgo življenjsko dobo.


Lesene hiše Hribar so vsekakor  hiše prihodnosti - gradnja z lesom ima namreč številne prednosti in pozitivne učinke pred klasično gradnjo, kar podpirajo številne študije. Les je naravni material, ki ga uporabljamo že stoletja, saj omogoča izjemno kvalitetno izdelavo končnih izdelkov - tudi lesenih hiš.


Ker je les odličen toplotni in zvočni izolator je mogoče z leseno gradnjo doseči veliko nižje porabe energije za ogrevanje. Dodatna prednost lesene gradnje je "dihanje", saj les omogoča vpijanje in oddajanje vlage. Pravtako gre pri leseni gradnji hiš za ekonomično in ekološko gradnjo. Vsekakor pa je tudi z lesom potrebno delati zelo previdno - poznati moramo, kako se les v določenem stanju obnaša, obdelati ga je treba na pravi način in izkoristiti vse prednosti, ki jih ponuja.
Pomembno je omeniti tudi požarno varnost lesenih hiš, ki jo pri gradnji vedno upoštevamo-les je gorljiv, vendar je domneva, da je lesena hiša izpostavljena večji požarni nevarnosti, popolnoma napačna. Les prenese veliko večje požarne obremenitve v primerjavi z ostalimi materiali.

 

Prednosti LESENIH HIŠK HRIBAR:

  • Izdelava popolnoma po meri
  • Nizki stroški (ugodne cene)
  • Visoka odzivnost in fleksibilnost
  • Hitra in kvalitetna izdelava
  • Dolga življenjska doba naših lesenih hiš
  • Gradimo po celi Sloveniji


Pokličite nas na 041 812 502 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in nam zaupajte vaše želje. Svetovali vam bomo v povezavi z gradnjo vaše lesene hiške in vam pripravili okvirni stroškovni izračun našega skupnega projekta.      

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Lesene hiške Hribar
Kontaktna oseba:
Miro Hribar