Objave

InfoSlovenija
3785
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew29473.jpg

JORDAN GRADNJE, TREBNJE

Cankarjeva ulica 23, 8210, Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju TIMGA Gradnje nudimo celovito ponudbo gradbenih del. Smo učinkovit in zanesljiv partner. Kakovostno izvajamo tudi vse vrste inštalacij.


GRADBENA DELA


Zemeljska dela – rušenje objektov

Zemeljska pripravljalna dela  so osnova za začetek gradnje objekta. Vsa zemeljska dela ( izkope, odvoz, nasutje materiala, rušenje objektov ) izvajamo z ustrezno gradbeno mehanizacijo ter za to usposobljenimi strojnimi delavci.

Betonska dela

Betonska dela so namenjena zagotavljanju konstrukcijske ustreznosti zgradbe in drugih gradbenih objektov ter njihovim posameznim delom. Uporaba ustreznih betonov in armiranih betonov je pogoj za kvalitetno izvedbo betonskih konstrukcij zgradb in drugih gradbenih objektov ter njihovih posameznih delov. Pri betonskih konstrukcijah  zgradb in drugih gradbenih objektov ter njihovim posameznim delov uporabljamo najkvalitetnejše betonske mešanice, ki imajo ustrezne certifikate in njih med samo vgradnjo tudi kontroliramo.

Tesarska dela

Tesarska dela so pomembna pri oblikovanju konstrukcijskih materialov kot je beton. Tako med tesarska dela spadajo izdelava primernih opažev za konstrukcijsko oblikovanje betonov. Pri delu uporabljamo različne opaže, ki zagotavljajo visoko kvalitetno izdelavo različnih opažev vseh oblik in velikosti.

Zidarska dela

Zidarska dela zahtevajo najširši spekter različnih opravil v gradbeništvu. Z zidanjem in z njimi povezanimi deli se poveže marsikatera faza gradnje objekta. Brez zidarskih del ne bi mogli izvesti ostalih posegov na gradbenem objektu. Pri zidarskih delih uporabljamo različne zidarske stroje in pripomočke, ki omogočajo kvalitetna zidarska dela. Pri zidarskih delih uporabljamo predvsem okolju prijazne in kvalitetne gradbene materiale, ki zagotavljajo kakovostno in ekonomično bivanje v gradbenih objektih.

Izvajamo zidarska dela z zidanjem objekta z betonskimi, opečnatimi, siporeks ter Ytong zidaki. Poleg zidanja izvajamo tudi dela ometov z iz maltnih mešanic za fine in grobe omete prav tako pa tudi izdelamo vse vrste plavajočih podlag za finalne tlake.  Posamezne materiale izbiramo in vgrajujemo  po želji strank.

Zunanja ureditev

Pod zunanjo ureditev objekta spadajo tista dela, ki zagotavljajo končni videz gradbenega objekta.  Izvajamo različna dela kot so polaganje tlakovcev, asfaltiranje dovoznih poti in dvorišč, zasaditev trave in dreves, itd, ) vsa dela izvajamo z ustrezno mehanizacijo, ki zagotavljajo kvalitetno izvedbo posameznih del.


INŠTALACIJE


Strojne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Nudimo kakovostne storitve vodovodnih inštalacij. Vodovodne inštalacije izvajamo z visoko kakovostnimi materialu, kar je pogoj za kvalitetno izvedbo ter dolgo življenjsko dobo vodovodnih inštalacij. Vodovodne inštalacije izdelamo po željah strank ob svetovanju strokovnjakov s področja vodovodnih inštalacij.

Plinske inštalacije

Elektro inštalacije

Nudimo kakovostne storitve elektroinštalacij na vseh objektih, javne razsvetljave, cestne razsvetljave, strelovodi, meritve in izdelavo dokumentacije za tehnični prevzem objekta. Vse storitve izvajamo z visoko usposobljenimi kadri.


OBRTNIŠKA DELA


Krovska dela

Izvajamo vsa krovska dela v skladu z zahtevanimi navodili proizvajalca posameznih kritin. Izvajamo krovska dela z naslednjimi kritinami: Bramac, Decra, Tondach, Creaton, Italpaneli, Metrapan, Prefa pločevinasto kritino, Trimo ploščami, Esal, Landini salonitnimi ploščami.

Vsi krovci se redno izobražujejo in tako ohranjajo stik z vsemi novostmi glede kritin in tehnologije  prekrivanja streh. Pri svojem delu uporabljamo ustrezno krovsko opremo, ki omogoča varno in kvalitetno izvedbo vseh streh.

Kleparska dela

Izvajamo vsa kleparska dela iz bakrene, aluminijaste in pocinkane pločevine. Žlebove in ostale kleparske elemente izdelujemo na krivilnem hidravličnem stroju, ki omogoča izdelavo kvalitetne natančne elemente.

Ključavničarska dela

Izvajamo vsa ključavničarska dela. Sodelujemo z različnimi dobavitelji , ki zagotavljajo kvalitetne materiale za izvedbo vseh ključavničarskih del.

Montaža oken in vrat

Izvajamo montažo vseh oken in vrat ( lesena, aluminijasta, PVC ). Sodelujemo z različnimi proizvajalci, ki zagotavljajo visokokvalitetna okna in vrata.

Suhomontažna dela

Svojim strankam želimo ponuditi kakovostno storitev in možnost izbire suhomontažnih predelnih sten, stropov, stenskih oblog, itd.. Pri svojem delu uporabljamo predvsem kvalitetne materiale priznanih proizvajalcev kot so: Knauf, Armstrong, Amf, Termo, Isover, Ursa. Svoje storitve prilagodimo željam in zahtevam strank.

Tlakarska dela

Izdelava tlakov spada med zahtevnejša gradbena dela, zato je priporočljivo, da ta dela izvede ustrezen strokovnjak, za kar imamo usposobljen kader. Vsa dela izvajamo z ustrezno strojno opremo hitro in kvalitetno.

Keramičarska dela

Nudimo vam kvalitetne storitve izbire keramike, svetovanja ter polaganja talne in stenske keramike. Vse storitve izvajamo hitro in kvalitetno.

Ostali finalni tlaki

Nudimo vam kvalitetne storitve izbire različnih talnih oblog, svetovanja ter polaganja talnih oblog ( parket, PVC talne obloge, laminat, in druge talne obloge ).

Slikopleskarska dela

Nudimo kakovostne slikopleskarke storitve. V sodelovanju z arhitekti izdelamo več barvnih odtenkov in kombinacij, ki polepšajo zunanji in notranji videz gradbenega objekta ter poživijo in vplivajo na ugodno počutje v gradbenem objektu.


OSTALE STORITVE


Komunalne storitve

Nudimo kakovostne storitve komunalnega opremljanja. Izvajamo naslednje storitve izgradnje:

- Kanalizacijsko omrežje
- Vodovodno omrežje
- Čistilne naprave in pomožne objekte
- Izgradnja plinovodov in drugih cevovodov
- Izgradnja komunalne infrastrukture
- Izgradnja kabelske kanalizacije
- Izgradnja drugih priključkov

Betonsko cementni izdelki

- Zidaki
- Kvadri
- Opažni bloki
- Tlakovci
- Betonske cevi
- Robniki
- Ostali izdelki

Peskokop

Proizvajamo različne vrste peska, ki se uporabljajo v gradbeništvu za nizke in visoke gradnje ter za proizvodnjo betonov.

Betonarna

V lastni betonarni proizvajamo vse vrste betonskih mešanic . Betonarna je računalniško podprta proizvodnja, ki je certificirana v skladu z evropskim  standardom EN 206-1 ter slovenskim standardom SIST 1026.

Asfaltna baza

V asfaltni bazi proizvajamo asfaltne zmesi, ki zagotavljajo visoko kakovost proizvedenih asfaltnih zmesi. Za proizvodnjo asfaltnih mešanic uporabljamo samo svoje kamene agregate proizvedene v lastnem kamnolomu.

Železokrivnica

Izvajamo kakovostne kompletne storitve izvedbe železokrivskih del tudi za najzahtevnejše inženirske objekte, storitve krivljenja  betonskega železa in armaturnih mrež. Vse navedene storitve izvajamo z ustrezno strojno opremo.

Predelava gradbenih odpadkov

Skrb za okolje postalo za naše podjetje temeljno vodilo delovanja na področju gradbeništva. Razpolagamo z moderno mehanizacijo in napravami, ki omogočajo predelavo vodenje evidence gradbenih odpadkov. Nudimo prevzem gradbenih odpadkov vseh vrst, nevarne odpadke predajamo ustreznim pooblaščenim deponijam. Predelane gradbene odpadke je možno uporabljati v različne namene.

Trgovina z gradbenim materialom

Arhitektura

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cankarjeva ulica 23, 8210, Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • JORDAN GRADNJE, gradbeništvo in storitve d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 96004509