Brezplačne informacije 080 34 22

 • Tukaj se nahajate:
 • Gradbeništvo
 • PROIZVODNJA IN MONTAŽA OKEN, VRAT, STEKLA, TERMOGLAS D.O.O., BOŠTANJ, LJUBLJANA, ŠTORE, LESCE

PROIZVODNJA IN MONTAŽA OKEN, VRAT, STEKLA, TERMOGLAS D.O.O., BOŠTANJ, LJUBLJANA, ŠTORE, LESCE

Dolenjska cesta 462c, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska 01 36 63 269
Pokaži pot
 • Poslovna enota:
 • PE Ljubljana - Dolenjska cesta 462c 1291 Škofljica
 • Davčna št.:
 • 78593107
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Delovni čas:
 • Ponedeljek - petek: 8:00 do 18:00 Sobota: 8:00 - 13:00
 • Z vami že:

Podjetje Termoglas s 60 zaposlenimi, certifikatom ISO 9001, najsodobnejšo proizvodno linijo in 34-letnimi izkušnjami vam zagotavljajo najboljšo kakovost ter kar 10-letno garancijo za vsa PVC okna.

 

Vodilni proizvajalci kakovostnih PVC oken in vrat

Začetki podjetja Termoglas, ki je danes eden izmed najvidnejših in vodilih proizvajalcev kakovostnih PVC oken in vrat v Sloveniji, segajo v leto 1980, ko je Mlakar Franc pričel poslovno pot z malo steklarsko delavnico. Njegovo pošteno in trdo delo sta postopoma utrdila pot, da je lahko pričel razvijati sodobno družinsko podjetje, ki je prepoznavno po zanesljivosti in kakovostni ponudbi.


Izdelava in montaža PVC oken

Specializirani smo za izdelavo in montažo PVC oken, proizvodnjo izolacijskega stekla, izdelavo varnostnega stekla in požarno odpornega stekla Lamiflame.

Podjetje Termoglas s 60 zaposlenimi, certifikatom ISO 9001, najsodobnejšo proizvodno linijo in 34-letnimi izkušnjami vam zagotavljajo najboljšo kakovost ter kar 10-letno garancijo za vsa PVC okna.

V moderni arhitekturi vsi trendi vodijo k estetski dovršenosti ter prefinjenosti stanovanjskega ali poslovnega objekta.

Steklarstvo že dolgo let steklo ne šteje zgolj kot dejavnik zasteklitve, temveč je v zadnjem času velik delež prispeval k velikim dosežkom v arhitekturi. Z različnimi oblikami, barvnimi niansami, varnostnimi, protihrupnimi ter izolacijskimi lastnosti vam steklarstvo lahko ustvari vaš lastni prostor, v katerem se boste počutili svobodno ter varno.

Naše steklarstvo s 34-letnimi izkušnjami in visoko izpopolnjeno tehnologijo vam lahko z drobnimi steklenimi detajli ali razkošnimi steklenimi površinami ustvari to, o čemer ste sanjali.

 

Izolacijsko steklo

V podjetju Termoglas prisegamo na izdelavo lastnega izolacijskega stekla, saj le lastno steklarstvo omogoča vrhunsko kvaliteto, na katero smo zelo ponosni.

Steklo kot gradbeni element predstavlja največje toplotne izgube, zato je toliko bolj pomembno, kakšno kvaliteto boste vgradili v svoje prostore oz. jo boste ponudili svojim strankam.

Kaljeno steklo

Termično obdelanemu steklu, ki se mu zaradi temperaturnih sprememb poveča odpornost, upogibna in udarna trdnost, pravimo kaljeno steklo.

Kaljeno steklo ima odlične varnostne lastnosti, saj se ob uničenju oziroma razbitju spremeni v mnogo majhnih ter neostrih zrn.

Lepljeno steklo

Lepljeno steklo je po sestavi zmes več stekel, ki so med seboj spojena s posebno PVB folijo, ki v primeru razbitja steklo zadrži skupaj in še naprej nudi zaščito.

Lepljeno steklo je izjemno priporočljivo tudi z vidika varovanja pred vlomi, saj ravno folija, ki steklo drži skupaj, otežuje vlome.

 

Dekorativno steklo

Želite opremite svoje stanovanje, vrt ali zastekliti okna ter vrata z raznobarvnimi vzorci, hkrati pa povečati varnost pred razbitjem in vlomilci? Idealno izbiro predstavlja dekorativno steklo Termoglas lastne proizvodnje, ki združuje estetiko ter protihrupno in varnostno zaščito.

Izdelek je sestavljen iz dveh stekel, ki ju povezuje vmesna folija. Na folijo je možno predhodno barvno natisniti različne vzorce poljubnih dimenzij in dizajn popolnoma prilagoditi vašim željam.

Dekorativna peskana stekla
V zadnjem času so tako za poslovne prostore kot domove izredno popularna peskana stekla, ki imajo odlične lastnosti, hkrati pa prepričajo tudi z estetskim videzom. Z različnimi peskanimi motivi lahko ustvarite želeno vzdušje v prostorih in hkrati zmanjšate vdor svetlobe v prostor.

Nudimo vam tudi kakovostno izdelavo različnih peskanih motivov na vaših novih vhodnih vratih.

vir: https://www.termoglasokna.si/

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si