Objave

InfoSlovenija
3613
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew79018.jpg

CUGELJ PVC IN ALU OKNA, Ivančna Gorica

Stantetova ulica 10, Ivančna Gorica
+386 (0)1 7878868

Galerija

Predstavitev storitve

CUGELJ - Več kot 10 let uspešnega poslovanja na poti visoke kvalitete in zadovoljne stranke!

Pri podjetju Cugelj že več kot 10 let našim kupcem zagotavljamo visoko kvalitetne izdelke in storitve. Pri tem dajemo velik poudarek na kvalitetno svetovanje in brezhibno montažo. Pohvalimo se lahko, da nam je v vseh teh letih zaupalo že veliko zadovoljnih strank in da njihovo število stalno narašča.

Celovite rešitve od svetovanja do montaže na enem mestu

Z namenom zagotavljanja najvišjega nivoja kvalitete pri proizvodnji uporabljamo profile oziroma sisteme VEKA, ki je med najbolj priznanimi in uveljavljenimi svetovnimi proizvajalci profilov. VEKA profile in sisteme odlikuje visoka kvaliteta, vzdržljivost, praktičnost in estetski videz.

PVC IZDELKI

PVC OKNA
Pvc okna iz profilov vodilnega nemškega proizvajalca profilov – VEKA.

PVC VHODNA VRATA
Vrata so iz standardno določenega sistema SOFTLINE 82 (okvir ima 7 krilo 6 komor, 3 tesnila).

BARVNI DEKOR
V standardu so okna v beli barvi. Na voljo je več možnih kombinacij. Oglejte si...

DVIŽNO DRSNA VRATA
VEKA SLIDE brez meja

POMOŽNA VHODNA VRATA
Primerne za kleti, drvarnice, kurilnice,...

ČISTILO VEKA
Izdelki so namenjeni čiščenju in vzdrževanju PVC oken in vrat.

PVC LESENI PODI
WPC - PVC LESENI POD RELAZZO je inovativen sistem zunanjih talnih oblog iz lesnega kompozita (Wood plastic composite ali krajše WPC).

ALU IZDELKI

ALU OKNA
ALU okna iz profilov vodilnega nemškega proizvajalca profilov – HEROAL.

STEKLENE FASADE
Pestra izbira dimenzij, barv in kombinacij z drugimi vrstami fasad omogoča uresničevanje drznih arhitekturnih zamisli.

ENOSTAVNA VHODNA VRATA
Enostavna vhodna vrata CUGELJ so izjemno kakovostna vrata iz aluminijastih profilov priznanega proizvajalca HEROAL

ALU VRATA
Ponujamo vrhunska aluminijasta vhodna vrata nemškega proizvajalca HEROAL. Vhodna vrata, ki zagotavljajo visoko stopnjo varnosti in kakovosti.

PROTIPOŽARNA VRATA
Namenjena so varovanju in zaščiti posameznih prostorov pred nevarnostjo požara...

SENČILA

ROLETE
Poleti ščitijo pred vročino, pozimi pa prihranijo pri stroških ogrevanja – Rolete po meri Cugelj!

NOTRANJE ŽALUZIJE IN PLISEJI
Notranje žaluzije so klasično in uveljavljeno senčilo, ki omogoča stopenjsko senčenje prostora. Izdelane so iz kvalitetnega 25 mm aluminija.

ZUNANJE ŽALUZIJE
Zunanje žaluzije so senčilo primerno za stanovanjske in poslovne objekte. Izdelane so iz močnega in kvalitetnega aluminija, kar jih uvršča med najkvalitetnejše zunanje senčilo.

MONTAŽA  

Naj montažo opravijo strokovnjaki...


Kakovostna montaža oken, je ključnega pomena. Ne glede na to, ali menjate stara okna ali gre za novogradnjo mora biti montaža opravljena profesionalno. Stik med stavbnim pohištvom in steno mora biti dobro zatesnjen.

POTEK DELA:

1. Dan

Naši delavci vas bodo obiskali ob točno določenem terminu, kjer vam bodo natančno razložili celoten potek dela. Nato bo sledila temeljita priprava, kjer bomo poskrbeli za optimalno zaščito in odstranitev vseh motečih delcev. V primeru, da menjate okna in ste pri nas naročili tudi demontažo, bo najprej sledila odstranitev starih oken. Naslednja faza je vijačenje okvirjev v zidne odprtine in tesnjenje z izbranim tesnilom.

Ves nepotreben material in ostale smeti bomo še isti dan odpeljali na deponijo, s čimer vas bomo razbremenili nepotrebnih skrbi.

2. Dan

Če želimo, da purpen napravi raztezanje, mora 24 ur stati, zato se ga isti dan ne sme rezati. Tako pridemo drugi dan in porežemo purpen, vstavimo police in naredimo zaključke (zaključne letve in knauf sistemi).

Pri Cuglju sta kvaliteta in zadovoljna stranka na prvem mestu, predvsem si ne želimo da bi bile naše stranke nezadovoljne. Zato vas bomo pred izstavitvijo računa poklicali in preverili vaše zadovoljstvo.

Klasična montaža

Klasična montaža stavbnega pohištva je najpogostejši način vgradnje oken v Sloveniji. Okvirje pritrdimo v zid z vijaki, spoj med oknom in zidom pa zapolnimo s poliuretansko peno (t.i. purpen).

Ral montaža

RAL montaža je energijsko učinkovita montaža, ki zaradi svoje specifičnosti zagotavlja zmanjševanje izgube toplotne energije. Preprečuje vdor vode v zid in s tem nastanek kondenza, ki škoduje izolativnim sposobnostim okna.

Pri RAL montaži uporabljamo na notranji strani stika zidu in okna kot tesnilo paronepropustno (difuzijsko zaprto) maso, prostor med okvirjem in steno zapolnimo z zvočno in toplotno izolacijsko peno, na zunanji strani stika zidu in okna pa uporabimo paropropustno (difuzijsko odprto) maso. Z RAL montažo poskrbimo, da so spoji paronepropustni iz notranje strani in vodoodporni iz zunanje strani, kar omogoča prehod pare iz prostora v okolje, ne pa tudi obratno. RAL montažo priporočamo pri vgradnji stavbnega pohištva v novogradnje, obvezna pa je pri gradnji pasivnih in nizkoenergijskih hiš.

Kako je pa z garancijo?

Vsem našim strankam nudimo 10 let garancije na izvedbo. Morebitno reklamacijo odpravimo v uglednem času v dogovoru z stranko.


vir: http://www.cugelj.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Stantetova ulica 10, Ivančna Gorica

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
CUGELJ PVC IN ALU OKNA, podjetje za proizvodnjo stavbnega pohištva, storitve in trgovino d.o.o.
Davčna št.:
62162993
Kontaktna oseba:
Ignac Cugelj
Faks:
+386 (0)1 7878868