Objave

InfoSlovenija
3245
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38512.jpg

SUHOMONTAŽA JEŽEK, LJUBLJANA

Ulica bratov Novak 37, Ljubljana Šmartno, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje Montaža Ježek d.o.o. je specializirano za izvedbo suhomontažnih in slikopleskarskih storitev.  Naša ponudba suhomontažnih storitev obsega izdelavo sten, stropov, napuščev, podov, obdelavo mansard in kopalnic, vpihovanje izolacije iz celuloznih in lesnih kosmičev ter vgradnjo oken in drsnih vrat. Pri delu uporabljamo kakovostne materiale priznanih blagovnih znamk kot so Knauf, Rigips, Armstrong, Fermacell, Climatizer Plus, Thermocell, Tervol, Ursa, Velux, Logo…

Na podlagi dolgoletnih izkušenj, zagotavljamo poleg kakovosti, tudi izvedbo storitve v dogovorjenem času in v okviru načrtovanih stroškov. Zavedamo se, da dobrega mojstra odlikuje poleg kakovostno opravljene storitve, tudi profesionalen odnos do investitorja. Zato smo zanesljivi, vedno dosegljivi za komunikacijo in ne dajemo velikih obljub, če le-te niso realne. Ogled objekta, izdelavo (pisne) ponudbe in svetovanje našega vodilnega osebja zagotovimo v najkrajšem možnem času.   Imamo mrežo specializiranih podizvajalcev, zato lahko zagotovimo tudi izvedbo drugih zaključnih del v gradbeništvu (električne in vodovodne inštalacije, zidarska dela...).

Slikopleskarstvo Ponudba slikopleskarskih storitev obsega obdelavo površin obloženih z mavčno kartonskimi ploščami.   Bandažiranje Stične površine premažemo z emulzijo, prekrijemo s plastificirano stekleno mrežico in zapolnimo z maso.   Glajenje Celotno površino obloge zgladimo z dvema ali tremi (po potrebi tudi več) nanosi izravnalne mase. Odvečno maso s površine odstranimo z ročnim ali strojnim brušenjem.   Beljenje in dekorativno barvanje Beljenje izvajamo v dvoslojnih nanosih, ne glede na podlago in tip barve. Videz stroge elegance in enostavne urejenosti, ki jih prostoru daje klasično beljenje zidnih in stropnih površin, lahko z uporabo barv spremenimo v pravo nasprotje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Ulica bratov Novak 37, Ljubljana Šmartno, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Montaža Ježek, podjetje za montažo in inženiring d.o.o.
Davčna št.:
87799618