Objave

InfoSlovenija
3049
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew80004.jpg

H-PRO, projektiranje in svetovanje v gradbeništvu, Žiri

Trg svobode 2, 4226 Žiri, Žiri, Gorenjska

Galerija

Predstavitev storitve

Kdo smo?

Smo strokovnjaki na področju arhitekturnega in gradbenega projektiranja, projektantskega in gradbenega nadzora, svetovalnega in izvedbenega inženiringa ter 3D-izrisa objektov in notranjega dizajna. Na nas se lahko obrnete z že izdelanimi načrti za izvedbo ali zgolj z idejo, ki jo imate v mislih. Pomagali vam bomo idejo prenesti na papir, jo razvijati ter vas pospremili skozi vse faze projekta.

Nudimo ureditev projektne dokumentacije ter vam pomagamo vaše vizije funkcionalno in premišljeno umestiti v prostor. Na naše svetovalce se lahko zanesete pri izbiri materialov, racionalni razporeditvi notranjih prostorov, izbiri barv, svetil in drugih detajlov, da bo prostor videti kot dosledno urejena celota.


Kako vam lahko pomagamo?

Nudimo celostno storitev vodenja projektov, ki terja tudi poznavanje gradbenega prava. Zahteva kombinacijo sposobnosti vodenja pravno-upravnih postopkov in transakcij, ki jih ponudnik pridobi z izkušnjami. V primeru spora med strankami (naročnik, projektant, izvajalec, nadzornik) je potrebno uporabiti gradbeno pravo, ki ga naši svetovalci poznajo zelo dobro.

Pomoč nudijo kupcem stanovanjskih objektov, investitorjem, vodjam projektov, izvajalcem in drugim osebam, ki jih zadeva gradbeno pravo oz. storitve s tega področja. Postopek vključuje pripravo pogodb, pregled, pogajanja, upravljanje in svetovanje na področju gradbenega prava.


Nudimo storitve, kot so:

  • projektiranje,
  • svetovanje,
  • zasnovanje,
  • 3D-oblikovanje,
  • realizacija.


Vir: gradbeno projektiranje in svetovanje

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Trg svobode 2, 4226 Žiri, Žiri, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
H-pro, projektiranje in svetovanje, Raul Ferreira, s. p.
Davčna št.:
50408313
Naslov:
Trg svobode 2, 4226 Žiri
Kontaktna oseba:
Raul Ferreira