Image
Image
5282
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew67626.jpg

UNIHEM, LJUBLJANA ŠMARTNO

Kajakaška cesta 30 , Ljubljana Šmartno, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Unihem je danes specializirano za proizvodnjo in trženje sistemov veznih materialov, za izvedbo in sanacijo tal.

Prodajni program obsega več skupin izdelkov, od predpremazov, izravnalnih mas, lepilnih malt, lepil za polaganje parketa in ostalih talnih oblog (PVC, tekstil, pluta, linolej), disperzijskih in reakcijskih lepil za keramične ploščice, pa vse do tesnilnih mas, fugirnih mas in silikonov.

Posebno mesto zavzemajo maltni, samorazlivni, elektroprevodni in športni industrijski tlaki. V zadnjih letih je močan poudarek tudi na trženju sredstev za površinsko obdelavo in zaščito parketa, ter profesionalnih strojih, orodjih in delovnih pripomočkih za polagalce talnih oblog.

Posebnost ponudbe podjetja UNIHEM pa ni zgolj v ponudbi materialov in izdelkov, temveč tudi v storitvi svetovanja in pomoči, ki jo strokovnjaki podjetja nudijo ob nakupu in na kraju izvedbe. Podjetje Unihem ima razvit sistem izobraževanja, ki omogoča polagalcem talnih oblog kar najbolje spoznati sisteme in načine polaganja različnih talnih oblog. Znanje in pravilne informacije za kakovostno izvedbo storitev polaganja talnih oblog so namreč vse bolj pomembne.

UZIN - Pametne rešitve

Že več kot 60 let je blagovna znamka UZIN sinonim za profesionalno znanje (know-how) pri vgradnji talnih oblog in parketa, ter veznimi materiali za izvedbo ali sanacijo tal. S pametnimi sistemi za vgradnjo vseh vrst talnih oblog, izravnalnih mas, tesnilnih sistemov, lepil za tekstilne in elastične talne obloge, kot tudi za lesene talne obloge, obsega celoten prodajni program izdelke in rešitve za današnje mojstre pri izvedbi podopolagalskih del.

WOLFF – Prekoračite svoje meje

WOLFF nudi profesionalne stroje in prvovrstna orodja ter pripomočke, ki vam olajšajo vsakodnevno delo. S tem mislimo tako na časovni kot stroškovni prihranek.

Pallmann - Ko gre za dejstva

Pallmann je ponudnik celovitih sistemov za površinsko obdelavo in zaščito lesenih talnih oblog, parketa in plute. Asortima obsega lake na vodni osnovi, moderne sisteme na osnovi olja in voska pa tudi sredstva za nego in vzdrževanje. Pallmannovi kupci lahko izbirajo med široko ponudbo izdelkov. Seveda pa Pallmann pri tem ni pozabil na dve pomembni komponenti - da so izdelki okolju in zdravju prijazni. N

codex - ekskluzivno za polagalce keramike

Blagovna znamka codex je sinonim za strokovno vgradnjo keramike, naravnega in umetnega kamna

Nova blagovna znamka skupine UFLOOR Systems je bila uvedena/vpeljana leta 2007 in je namenjena "pravim", strokovno usposobljenim polagalcem keramike, naravnega in umetnega kamna. Ta korak je bil izbran skrbno, saj se zavedamo pomembnosti te tradicionalne obrtne panoge. Rezultat so visokokakovostni izdelki in inovativne sistemske rešitve.

RZ - sredstva za nego in vzdrževanje vseh vrst talnih oblog


Ohranjanje vrednosti - zagotovilo, ki ga daje RZ z visoko kakovostnimi sredstvi za nego in vzdrževanje vseh vrst talnih oblog. Ta moto določa uspeh blagovne znamke že več kot 25 let. RZ je usmerjena v izdelavo visoko kakovostnih in okolju prijaznih specialnih izdelkov, ki so se sprva prodajali le preko trgovskih kanalov. Neprestani razvoj pa je zahteval širjenje in napredek blagovne znamke. S svojim poslanstvom ohranjanja vrednosti talnih oblog, se RZ popolnoma dopolnjuje z ostalimi blagovnimi znamkami, ki prvenstveno ustvarjajo vrednost. Izdelki RZ so tako optimalno dopolnilo pri delu profesionalnih polagalcev talnih oblog.

Strokovnjaki za polaganje talnih oblog imajo ime: UFLOOR Systems

UFLOOR Systems je blagovna znamka, ki skrbi za neprestano in celovito izpopolnjevanje na področju novih možnosti pri polaganju, vzdrževanju in obnovi vseh vrst talnih oblog, parketa, keramike ter naravnega in umetnega kamna. Ne zagotavlja le prvovrstne kakovosti, temveč tudi verodostojnega in zanesljivega partnerja pri polaganju talnih oblog.

UFLOOR Systems ponuja nove možnosti pri obnovi talnih oblog. Vse od izjemno hitrih renovacij, pa do rešitev, ki zahtevajo visoko stopnjo ustvarjalnosti. Na sledečih spletnih straneh vam predstavljamo različne možnosti inovativnih rešitev pri uporabi proizvodov in sistemov naših blagovnih znamk UZIN, Pallmann, Qeshfloor in codex. Na voljo so vam naši prodajni svetovalci in strokovnjaki, ki vam bodo pomagali pri izbiri pravih materialov in najustreznejših sistemskih rešitev. K svetovanju pristopamo individualno, zato so naše rešitve prilagojene vašim potrebam in zahtevam, ter obsegajo vsa področja polaganja talnih oblog.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Kajakaška cesta 30 , Ljubljana Šmartno, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
UNIHEM d.o.o.
Davčna št.:
24696811
Govorimo:
 SI
 HR
Telefon:
+386 (0)1 5110 200
Telefon:
+386 (0)1 5116 290
E-mail:
prodaja@unihem.si
Certifikat