Brezplačne informacije 080 34 22

AVTOMOBILSKI NADSTREŠKI ARMAT, KRMELJ

Krmelj 37a , Krmelj, Spodnjeposavska +386(0)7 3933416
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • ARMAT PROJEKT trgovska, proizvodna in storitvena dejavnost d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 51657465
  • E-mail:

V zadnjih letih skorajda ne mine leto, da ne bi pustošila toča. Tudi vročinska obdobja, ko sonce neusmiljeno pripeka, niso več redek pojav. Ostre zime nas silijo v jutranje odmrzovanje in strganje zaledenelih vetrobranskih stekel.
Ko dežuje, izstopimo iz avtomobila na suhem. Ko je vse zasneženo, izstopimo na kopnem. Ko pripeka vročina, nadstrešek naredi prijetno senco.

Avtomobilski nadstreški Armat so sestavljeni iz jeklene pocinkane konstrukcije in kritine iz polikarbonata (Lexana).

Tipski nadstreški:

  • za 1 avto, dim. 6 x 3,2 m;
  • za 2 avtomobila (manjši), dim. 5,4 x 5,4 m;
  • za 2 avtiomobila (večji), dim. 6 x 6,3 m;
  • možnost linijskih nadstreškov za poljubno število avtomobilov.

 

O podjetju

Skupina Armat, ki se ukvarja s kakovostnim projektiranjem in izvedbo montažnih objektov, je bilo ustanovljeno leta 1993. V skoraj 20-letni zgodovini se je obseg naše proizvodnje in dejavnosti uspešno razširil, zato lahko danes na trgu ponudimo vrhunske rešitve, kot so: energetska sanacija objektov, jeklene konstrukcije, fasadni elementi, strešne kritine, oblikovanje pločevin, nadstreški za avtomobile in mnogo drugih spremljajočih dejavnosti, ki jih nudi proizvodni program.

Danes je Armat d.o.o podjetje z visoko specializiranimi in strokovnimi kadri, ki družbi zagotavljajo rast in dobre poslovne rezultate. Primarno poslanstvo podjetja je ohranjanje kvalitete gradbene kulture ter ustrezno prilagajanje in odzivanje na potrebe ter pričakovanja kupcev. Naš namen je ohraniti mesto v vrhu najboljših podjetij na področju načrtovanja in izvedbe montažnih objektov. Z osebnim pristopom in svetovanjem bomo tudi v bodoče krepili dobro ime podjetja.

Zavedamo se, da so temeljni steber podjetja zaposleni, zato skrbimo za stimulativno nagrajevanje, vlaganje v izobraževanje ter ohranjanje zadovoljstva in dobrega življenjskega standarda zaposlenih. Naš moto je bil in bo tudi v bodoče zadovoljen kupec.

Vizija

Iz leta v leto smo boljši in podjetje zaradi trdega dela in motiviranih mladih kadrov ves čas raste, zato je naša vizija usmerjena v ohranjanje visokih standardov kakovosti ter zagotavljanje in preseganje pričakovanj kupcev, ki skupaj z nami gradijo prihodnost.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si