Objave

InfoSlovenija
4758
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14356.jpg

GRM SLIKOPLESKARSTVO, LJUBLJANA

Kajuhova ulica 32c, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386(0)1 4234236

Galerija

Predstavitev storitve

Nudimo celotno storitev, ki vključuje načrtovanje, svetovanje in montažo, ob upoštevanju vseh želja pri ureditvi doma ali poslovnega prostora. Pri svojem delu uporabljamo izključno materiale visoke kakovosti.

Karmen se je kot mlajša hči v družini Grm seznanila s to dejavnostjo v zgodnjem otroštvu, s svojimi izkušnjami, znanjem in odprtostjo za razvoj in nove svetovne smernice pa svoje podjetje danes tudi uspešno vodi.

Podjetje šteje deset delavcev, pohvali pa se lahko s številnimi referencami, med katerimi jim je v poseben ponos slikopleskarska poslikava ter vgradnja zahtevnega ornamentnega parketa in kamnitih podov v prostore slovenske misije v palači Združenih narodov v Ženevi.


Nudimo kakovostne slikopleskarske storitve, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in pristopu stalnega sledenja novostim. V sodelovanju z arhitekti predlagamo več barvnih odtenkov in kombinacij.

Polagamo vse vrste podov: parket, ladijski pod, tekstilne podlage, podi iz ostalih materialov. Našo storitev polaganja parketa dopolnjujeta sanacija vseh vrst lesenih talnih oblog ter brušenje in lakiranje parketa.

Nudimo polaganje vseh vrst PVC talnih oblog. Talne oblogo vam na željo lahko tudi dobavimo oziroma poskrbimo za prevoz. Pri delu uporabljamo sodobna lepila in smo kos tudi najzahtevnejšim objektom.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Kajuhova ulica 32c, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Grm slikopleskarstvo, zaključna gradbena dela, Karmen Grm s.p.
Davčna št.:
82745650
Kontaktna oseba:
Karmen Grm
Faks:
+386(0)1 4234236