Objave

InfoSlovenija
3225
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14265.jpg

KOBAL SUHOMONTAŽNA GRADNJA IN HIŠE NA KLJUČ

Zapuže 13a, Begunje na Gorenjskem, Gorenjska
Zaprto

Galerija

Predstavitev storitve

Smo izvajalec različnih gradbenih del, specializirani za izvedbo suhomontažnih sistemov, gradnjo energesko varčnih hiš, ter energestsko varčno prenovo objektov.

Zagotovimo Vam celotno zasnovo in izvedbo gradnje energetsko varčne hiše od temeljev do strehe. Na sliki je naša energetsko varčna hiša v Begunjah na Gorenjskem.

Pri izvedbi del uporabljamo le najkvalitetnejše materiale priznanih proizvajalcev, kot so:
Knauf, Rigips, Fermacell, Wedi, Knauf AMF, Knauf Insulation, Trendisol, Ursa, Isover, Velux, Solatube, ...

Svoje delo opravljamo hitro in korektno za kar smo si prislužili naziv GIZ znak kakovosti 2007, 2008 in 2009.

Izvajamo tudi vpihovanje celulozne izolacije.

ADAPTACIJE

Izvajamo adaptacije, izdelamo mansardna stanovanja z vgradnjo strešnih oken, kvalitetno izoliramo Vašo mansardo, vpihujemo tudi celulozne izolacije.

Naša strokovna in utečena ekipa je sposobna izvesti vsakršno delo, ki se nanaša na prenovo oz. adaptacijo bivalnih prostorov.

Naša ponudba obsega vse od suhomontažne gradnje, izdelave predelnih sten, kompletne izdelave mansard, stropov, napuščev, vgradnjo notranjih vrat, elektroinstalacijskih del, do keramičarskih del, parketarstva, pleskarskih del, glajenja sten z izravnalno maso, bandažiranja stikov, izdelave špalet, vgradnje alu vogalnikov in dobave, ter montaže stavbnega pohištva.

Ker je zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu, se pred začetkom adaptacije pogovorimo o Vaših željah in Vam po potrebi tudi svetujemo.

Upoštevamo vse dogovorjene roke in Vam zagotovimo adaptacijo stanovanja na ključ.

Preoblikovanje majhne kopalnice zahteva veliko načrtovanja in zagotovitev, da se vaš proračun pametno uporablja. Ko gre za majhne prostore, lahko izbira pravega dodatka vpliva na videz in občutek prostora kot karkoli drugega.

Zmanjšajte obseg dodatne opreme in pohištva v kopalnici. Večji elementi so, manjša bo kopalnica na videzno. To še posebej velja za nasičene vogale, dodatki okoli oken ter preveliki lijaki. Samo z zamenjavo teh predmetov za manjšo različico lahko pridobite dovolj prostora za dodajanje drugih predmetov ali za zamenjavo kadi ali podaljšanje tuš kabine.

Izvlecite kad in jo naredite s tušem. To bo znatno povečalo razpoložljivi prostor in vam omogočilo, da dodate dodatno pohištvo za shranjevanje. Tuš zavesa bo prostor naredila še večji, saj lahko pustite, da je rahlo odprt, da prikaže dodan prostor za njim. Če imate raje drsna vrata, naredite si stekla.

Razmislite o zamenjavi vašega stranišča in umivalnika z nekaj manjšimi in lahkimi. Novejši modeli so pogosto namenjeni življenjskemu stanovanju, tako da se lahko prilegajo plitvim prostorom in izkoristijo vse razpoložljive kotičke.

Dodajte veliko ogledalo. Če ne morete spremeniti svojega ogledalnega mesta, dodajte tirnične luči na vrh, da boste naredili vtis večje refleksije ali postavili drugo ogledalo na nasprotno steno. Naredite prostor za sveče ali dodajte zatemnjeno stikalo, da se lahko kopate v bolj mirnem vzdušju.

Prebarvajte z uporabo svetlih barv. Če je bela ali svetlo modra čutute večji preprostor, razmislite o dodajanju barvnih barv z uvedbo kontrastnih ploščic, da ločite steno od stropa. Če želite dodati druge okrasne dodatke, uporabite rastline (ki dodajajo barvo in dajejo občutek odprtega prostora) in sveče (ki se pomnožijo svetlobo).

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Zapuže 13a, Begunje na Gorenjskem, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
KOBAL SUHA GRADNJA, ANA MARIJA VERGLES S.P.
Davčna št.:
82470952
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1010 0005 8119 485 (odprt 25.10.2019, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 2900 0005 0156 714 (odprt 19.1.2011, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
GMT +00:00
Delovni čas
Ponedeljek
08:00 - 17:00
Torek
08:00 - 17:00
Sreda
08:00 - 17:00
Četrtek
08:00 - 17:00
Petek
08:00 - 17:00
Sobota
08:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto