Objave

InfoSlovenija
4461
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew606.jpg

ZIDARSTVO IN POLAGANJE KERAMIKE MARIJAN BOŽIČ S.P., HOTEDRŠICA

Hotedršica 7A, Hotedršica, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Kdo sploh smo?

Naša ekipa prihaja iz Hotedršice, vasi blizu Logatca. Glava naše "družine" je Marijan Božič, direktor, idejni vodja, izvajalec, skratka človek za vse. Po poklicu je zidar, z bogatim znanjem v gradbeništvu in s preko 35 let izkušenj, predvsem pri zaključnih delih. Že več let tesno sodeluje z Davidom Pivkom, ki je po poklicu keramičar in ima prav tako večletne izkušnje s tega področja. Pri posameznih projektih sodeluje tudi Luka Božič, Marijanov sin, ki študira na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo. V veliko pomoč je tudi Ervin Nagode, ki končuje šolanje na Srednji gradbeni šoli, in že kaže svoj potencial. To smo glavni akterji. Po potrebi pa zaradi večje razsežnosti projekta najamemo tudi dodatno delovno silo.

S čim vse se lahko pohvalite?

V naši bogati karieri smo sodelovali z zasebniki, podjetniki, raznimi društvi in družbami. Urejali smo raznolika dvorišča, tudi do 500 m² in več (tlakovci, porfido), oblagali različne cokle na fasadah (naravni kamen vseh vrst), polagali keramiko v bazenih, savnah, kopalnicah in sanitarijah, oblagali lokale, vinske kleti, kamine in še bi lahko naštevali. Vse to si lahko pogledate v naših galerijah.

Kako je s kvaliteto?

Kvaliteta pri nas ni vprašljiva. Na trgu smo samostojno že skoraj 15 let in v vseh teh letih nismo prejeli nobene reklamacije, ki bi se nanašala na strokovnost oz. izvedbo našega dela. Imamo obširen spisek referenc – to lahko potrdijo naše cenjene in pogosto redne stranke, ki se na nas vedno znova obračajo, ko potrebujejo podobne usluge.

Kakšne so cene?

Cena naših storitev variira in je odvisna od zahtevnosti in izvedbe projekta, materiala, ki se vgrajuje, obsežnosti objekta, reliefa, kjer se dela izvajajo in od predhodnega stanja  - podlage terena. Za podrobnejši izračun je obvezen predhoden ogled terena/objekta.

Potrudili se bomo, da bomo kar najbolje ustregli vašim željam, saj le to vodi v obojestransko zadovoljstvo.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Hotedršica 7A, Hotedršica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Zidarstvo in polaganje keramike Marijan Božič s.p.
Davčna št.:
28234600