Objave

InfoSlovenija
3759
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74701.jpg

ALUBOMA D.O.O., PODJETJE ZA IZDELAVO, MONTAŽO, PRODAJO IN PREVOZ ALUMINIJASTIH PREDMETOV, SEŽANA

Kazlje 7, Sežana, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje AluBoMa je specializirano za izdelavo stavbnega pohištva, obešenih fasad, zasteklitev, notranjih predelnih sten, vhodnih sistemov in senčil lastne proizvodnje.


Izdelki za vse potrebe
Svojim strankam ponujamo tehnološko najnaprednejše in učinkovite rešitve na področju stavbnega pohištva in integriranih sistemov za arhitekturo. Naši vsestransko uporabni in inovativni izdelki izpolnjujejo vse estetske in funkcionalne zahteve tako sodobne kot klasične arhitekture.


Ekipa strokovnjakov
Naši visoko usposobljeni strokovnjaki dosegajo najboljše rezultate na vseh področjih: od svetovanja, do proizvodnje in vgradnje. Naš sodobno opremljen proizvodni oddelek lahko opravi najrazličnejše obdelave in zagotovi najvišjo kakovost izdelkov.

Najboljši partnerji
Smo zastopniki najbolj poznanih in priznanih proizvajalcev aluminijastih profilov na svetu, tako da lahko zagotovimo najnaprednejše estetske rešitve, odlične učinke ter najboljše razmerje kakovosti in cene

Osebno svetovanje
Svojim strankam ponujamo pomoč od načrtovanja do dobave končnih izdelkov, popolno in ekskluzivno tehnično podporo, s čimer lahko zagotovimo najučinkovitejše rešitve po meri stranke. Strankam zagotavljamo tudi poprodajno pomoč

Rešitve “ključ v roke”
Smo dobavitelji rešitev “ključ v roke”, s katerimi lahko uresničimo vaše zamisli in udejanjimo tudi najbolj ambiciozne načrte. Opravimo tudi vsa pripravljalna dela pred vgradnjo tako v kovinske kot v zidane objekte.

 

Vir: http://www.aluboma.si/o-podjetju

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Aluboma d.o.o., podjetje za izdelavo, montažo, prodajo in prevoz aluminijastih predmetov
Davčna št.:
16312244

Socialno Omrežje