Objave

InfoSlovenija
3508
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew68106.jpg

MIZARSTVO ROBNIK, LUČE

Krnica 33, Luče, Savinjska
+386 (0)3 8390871

Galerija

Predstavitev storitve

Mizarstvo Robnik proizvaja široko paleto lesenih vhodnih in masivnih notranjih vrat, suhomontažnih podbojev ter polizdelkov za pohištveno industrijo. Vrata izdelujejo po meri in željah strank. Piramidni vrt je njihov nov izdelek, ki je estetskega videza in je namenjen ljudem, ki želijo imeti doma pridelana zelišča, zelenjavo, rože ipd., vendar nimajo svojega koščka zemlje za obdelovanje ali pa si le želijo imeti zelišča in zelenjavo pri roki, torej na balkonu ali terasi.

Zaradi nenehnega povečevanja proizvodnje so naši obstoječi prostori postali premajhni. Zato smo v letu 1994 zgradili novo mizarsko delavnico, ki smo jo z leti opremili s specializiranimi stroji za izdelavo vhodnih in notranjih vrat. Skladno s povečevanjem obsega proizvodnje smo pridobivali tudi vedno nove, ustrezno kvalificirane, sodelavce.

V podjetju se vseskozi zavedamo, da le razvoj in dobra tehnologija omogočata izdelavo kvalitetnih proizvodov. Zato nenehno iščemo boljše rešitve pri izdelavi vrat, hkrati pa se trudimo, da je naša proizvodnja tehnološko čimbolj izpopolnjena. Danes v podjetju razpolagamo z najsodobnejšimi mizarskimi stroji za izdelavo vrat.

Glavno vodilo našega delovanja je kupcem zagotavljati topel in eleganten dom. To bomo uresničevali tudi v prihodnje. Zavedamo se, da vrata niso več samo stavbno pohištvo ampak postajajo del opreme bivanjskega prostora, zato morajo biti stilsko skladna z ostalimi elementi prostora. V podjetju to uresničujemo pretežno s proizvodnjo vrat po naročilu, ki so popolnoma prilagojena željam naročnika.

KATALOG


PIRAMIDNI VRT
V današnjih časih, kjer se hitremu tempu življenja in neštetim vsakodnevnim obveznostim težko izognemo, da bi si vzeli čas za vrtnarjenje in za obdelovanje svojega koščka zemlje enostavno ni časa ali pa koščka zemje nimamo, smo se v podjetju Robnik d.o.o. odločili, da se po zgledu, ki je v Ameriki prisoten že kar nekaj časa izdelamo Piramidni vrt, kjer lahko na terasi ali balkonu pridelamo svoje pridelke – enostavno in priročno.   

Piramidni vrt je prostorsko varčen in estetsko oblikovan izdelek za pridelavo lastnih eko pridelkov.

Prednosti, ki jih omogoča piramidni vrt:
 • Znebite se loncev in plastičnih korit, ponujamo vam piramidni vrt iz naravnega lesa v katerega lahko nasadite ogromno različnih sadik zelenjave, začimb in okrasnih cvetlic.
 • Pridelke, ki jih nasadite v piramidni vrt lahko koristite več mesecev in si višek začimb posušite za zimo.
 • Če živite v bloku in nimate vrta, imate balkon ali teraso, lahko tudi tam postavite piramidni vrt in v njem uživate celo leto ob svojih pridelkih.
 • Piramidni vrt ima v notranjosti veliko prostora, ki je polna zemlje, tako lahko rastline v notranjost razvijejo korenine oziroma gomolje.
 • Pokončna konstrukcija omogoča dobro rast rastlin, ker rastline v piramidni vrt dobijo optimalno z vseh strani sončne žarke.
 • Piramidni vrt je na voljo za vsako gospodinjstvo v različnih velikostih, glede na izbiro prostora, balkon, terasa, majhna dvorišča in vrtovi.
 • Piramidni vrt je izdelan iz masivnega lesa, ki je impregniran z ekološkim izdelom za zaščito lesa Silvanolin in izdelku omogoča dolgo življenjsko dobo.
 • Sestava piramidnega vrta je zelo enostavna, sestavimo ga le v nekaj minutah, brez kakšnih orodij.

Da pa pozimi neboste ostali brez svežih zelišč vam predstavljamo manjšo različico piramidnega vrta, ki vam bo omogočala sveža zelišča skozi vse leto. Manjši piramidni vrt je trikotne oblike in ga lahko uporabite kot mini zeliščnik v kuhinji ali pa kot okrasnik. 
Piramidni vrt je estetskega videza trikotne oblike. Zanj se uporablja kvaliteten slovenski les.Piramidni vrt je enostaven za sestaviti in je primeren za pošiljanje po pošti, saj razstavljen ne zavzame veliko prostora. 

Manjši piramidni vrt lahko uporabljamo kot: 
 • Zeliščnik; vanj posadimo ali posejemo različne vrste zelišč kot so petršilj, drobnjak, bazilika, rožmarin, žajbelj, timijan ali melisa.
 • Okrasnik; vanj lahko posadimo različne vrste rož, kaktusov in podobno.
 • Poslovno darilo; na željo naročnika na spodnjo deščico vrezkamo ime podjetja, ki bo uporabilo piramidni vrt kot darilo za poslovne partnerje.
 • Darilo za rojstne dneve, obletnice in posebne priložnosti, saj je estetskega videza in hkrati zelo uporaben (ob doplačilu lahko vrezkamo na spodnjo deščico tudi poljubno besedilo).
 • Okrasnik na grobovih; vanj lahko posadimo mačehe ali poljubne rastline in ga uporabimo namesto ikebane ali nasplošno za okrasitev grobov skozi celo leto.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
ROBNIK, proizvodnja, trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
32694784
Kontaktna oseba:
Janez Robnik
Faks:
+386 (0)3 8390871

Socialno Omrežje