Objave

InfoSlovenija
3115
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4144/27183.jpg

PLP LESNA INDUSTRIJA D.O.O. VELENJE

Partizanska cesta 78, 3320, Velenje, Velenje, Savinjska
+386 (0)3 5864975

Galerija

Predstavitev storitve

PLP Lesna industrija d.o.o. je proizvodno podjetje, ki deluje v okviru lesnopredelovalne panoge. Kot samostojno podjetje deluje od leta 1991. Nastalo je iz nekdanjega lesnega obrata Rudnika lignita Velenje, z namenom, da oskrbuje Premogovnik Velenje s potrebnimi lesenimi proizvodi. Preostali del potrebnih prihodkov podjetje pridobiva na ostalih trgih doma in v tujini. Potrebe po ustreznem jamskem lesu, ki je bil vse do današnjih dni nepogrešljiv in nenadomestljiv material v jamah Premogovnika Velenje so skozi 137 letno predelavo lesa dale potrebne izkušnje in tradicijo podjetju PLP d.o.o.

Podjetje spada v delovno intenzivno panogo in deluje 100% na primarni predelavi lesa, in sicer na programih jamskih opažev, gradbenem lesu, konstrukcijskem lesu, pragovih in proizvodnji lesne biomase. Poleg slovenskega trga podjetje deluje tudi na določenih trgih EU in trgih nekdanje Jugoslavije.

Ena od glavnih skrbi podjetja je skrb za kakovost. Podjetje ima pridobljen certifikat ISO9001 in daje izvajanju celostne politike kakovosti velik poudarek. Še posebej se zaveda, da so kupci odločilnega pomena za obstoj in nadaljnji razvoj podjetja, zato si prizadeva nenehno izboljševati kakovosti proizvodov in čim bolje slediti zahtevam kupcev.

Podjetje si prizadeva postati eno vodilnih lesnih podjetij v Sloveniji, ki je zanimivo tudi za mednarodna partnerstva. Z visoko kakovostnimi izdelki, prilagodljivostjo in hitro odzivnostjo ter z jasno blagovno znamko si želi tudi v bodoče ustvarjati nove programe z višjo dodano vrednostjo. Kot bistveno prednost lahko podjetje izpostavi, da kljub plačilni nedisciplini v panogi in širše ohranja ustrezno likvidnost in uspešno posluje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Partizanska cesta 78, 3320, Velenje, Velenje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • PLP lesna industrija d.o.o.
  • Faks:
  • +386 (0)3 5864975
  • Kontaktna oseba:
  • Daminaj Kanduti
  • Davčna št.:
  • 63926482