Objave

InfoSlovenija
1681
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/8646/headerlogo-1496141543.jpg

PVM PELETI, PRODAJA EKO PELETOV, STEKLARSTVO MLAKAR, MLAKAR FRANC S.P., DOLENJI BOŠTANJ

Dolenji Boštanj 54f, 8294 Dolenji Boštanj, Spodnjeposavska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo podjetje z dolgo tradicijo v Slovenskem prostoru. Izkušnje iz preteklosti, nove ideje ter možnosti razvoja so nas popeljale do novih podjetniških smernic. Želeli smo storiti nekaj za dobrobit narave, zato smo se usmerili v ekološko pridobivanje energije. Začeli smo s pridobivanjem električne energije s pomočjo uplinjanja lesnih peletov. Pri tovrstnem pridobivanju električne energije so potrebni visokokakovostni peleti, nad standardom A1. Ker smo želeli prav takšne pelete ter čim večji izkoristek obnovljivega vira, smo se odločili za proizvodnjo smrekovih lesnih peletov.

Prav te pelete želimo ponuditi širšemu krogu uporabnikov in s tem dokazati, da so slovenski peleti visoke konstante kakovosti. Seštevek vsega naštetega je torej kakovosten izdelek, izdelan v Sloveniji. Radi bi poudarili, da smo eden izmed redkih ponudnikov, ki lahko stranki ponudimo vse na enem mestu- od lastne proizvodnje, prodaje ter dostave peletov.

 

Ekološki proizvod

Dan danes se vse bolj zavedamo, da je zdravje največja vrednota. Da bi bili zdravi, pa moramo imeti tudi zdravo življenjsko okolje. Ker smo del družbe, je prav, da tudi sami prispevamo delček k temu mozaiku. Že prvi korak k temu je, da poskrbimo za manjšo osnaževanje pri ogrevanju s pomočjo lesnega proizvoda. Ker smo tudi sami ekološko osveščeni, vam želimo pri tem pomagati in vam za vaše ogrevanje ponujamo smrekove PVM pelete, ki imajo minimalni vpliv na okolje. Stranski produkt pri žaganju lesa spremenimo v uporabno vrednost.

POMEMBNO JE, DA NISO SAMO PELETI EKOLOŠKI, AMPAK DA JE EKOLOŠKA TUDI PROIZVODNJA PELETOV Z MINIMALNIM VPLIVOM NA OKOLJE.

 

Vir: https://www.prodaja-peletov.si/

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Dolenji Boštanj 54f, 8294 Dolenji Boštanj, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
STEKLARSTVO MLAKAR, MLAKAR FRANC S.P.
Davčna št.:
79472427
Država:
Slovenija
Poslovna enota:
P.E. KOZJE: Kozje 194 3260 Kozje
Poslovna enota:
Dolenji Boštanj 54F, 8294 Boštanj

Socialno Omrežje