Objave

InfoSlovenija
4932
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew50547.jpg

SILVAPRODUKT, LJUBLJANA

Dolenjska cesta 42, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386 (0)1 2800580

Galerija

Predstavitev storitve

Silvaprodukt je vodilni slovenski proizvajalec izdelkov za zaščito lesa, ki zagotavlja inovativne in učinkovite rešitve že več kot 60 let. Rezultat naših prizadevanj je široka paleta visoko kakovostnih izdelkov. S kakovostnimi  izdelki in učinkovito podporo smo z našimi uporabniki ustvarili dolgoročno kvalitetno partnerstvo.  
V letu 2009 smo v sodelovanju z Biotehniško Fakulteto, Oddelkom za lesarstvo na trg plasirali edinstven izdelek na področju zaščite lesa - SILVANOLIN, ki je pritegnil pozornost tako domačih kot evropskih podjetij. Zanimanje za naš proizvod so pokazala podjetja s Hrvaške, Bosne, Nemčije, Avstrije, Francije, Italije, Amerike, Avstralije in Rusije. Z večino od njih smo že vzpostavili poslovno sodelovanje. 

Naš koncept:

• okolju prijazen,
• 3-4x  daljša življenjska doba lesa,
• brez nadaljnjega vzdrževanja,
• prvovrstna kakovost,
• cenovna ugodnost.

Naša filozofija in odgovornost: ustvarjati za sedanjost in ohranjati za prihodnost

Priporočamo ga za trajno in učinkovito zaščito lesa za strešne konstrukcije, brunaric, vrtnih garnitur, pergol, zunanjih otroških igral, balkonske ograje in podobno. SILVANOLIN je primeren za vse postopke zaščite lesa - premazovanje, namakanje, brizganje, polivanje ali vakuumsko impregnacijo.
Pokriva celoten spekter zaščite in preprečuje črvivost, trohnenje, gnitje,vdor lesnih insektov in termitov v les in je neizperljiv – se trajno veže v les.

Blagovne znamke podjetja: SILVANOLIN (osnovna zaščita lesa), Silvanol GB (osnovna brezbarvna zaščita lesa), Silvanol G-rumeni (osnovna zaščita lesa v rumenem odtenku), Silvanol lazura B ( lazurni premaz za zaščito lesa v 18-ih barvnih odtenkih), Stipol AF (premaz za zaščito lesa  pred razpokanjem), Sipreton (zaščitna barva za beton), Silvapro Wood (termična modifikacija lesa).

Vir: http://www.silvaprodukt.si

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Dolenjska cesta 42, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Silvaprodukt d.o.o.
Davčna št.:
73253782
Kontaktna oseba:
Marjana Merjasec
Faks:
+386 (0)1 2800580
Delovni čas:
pon. do pet.: od 7:00 do 19:00 sobota: od 8:00 do 12:00 nedelje in prazniki: zaprto